Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marcin_wc
Koszulka "Żywiec..." lista chętnych
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAcksonMoga być dwie lub trzy damskie 'eski'. Jeszcze na tym zarobię
Trzy koszulki z jednej elki, będą raczej XXXXS, ale jeśli potrafisz na tym zarobić, to tylko pozazdrościć.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marcin_wcKobiety będą się zabijały o koszulkę skrojoną tępą siekierą
Trzy koszulki z jednej elki, będą raczej XXXXS, ale jeśli potrafisz na tym zarobić, to tylko pozazdrościć.MM961
4:-)
Comment
-
-
Wiedziałam, że będziesz handlował w przedszkoluŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dkrasnodebskiI zrób jeszcze takie maleńkie ręczniki barmańskie
Jednak efekt końcowy przypominałby chyba bardziej chusteczki do nosa Tylko czy ktoś kolekcjonuje piwne chusteczki do nosa ?MM961
4:-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dkrasnodebskiZnam kogoś takiego.
Masz rację między innymi mnie Najwięcej mam ich od naszych południowych sąsiadów.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTz tym że nie zawsze te dane pokrywają się z aktualnym adresem "korespondencyjnym"
ale preferuję ten odwiedzony przez administrację
Comment
-
-
A może zamiast p******* często bez sensu - jakiś konkret - kiedy koszulki będą wysłane. Miały podobno być na Wielkanoc, a tu majówka za pasem, a koszulek ani widu ani słychuLast edited by biermann; 2006-04-24, 23:04."Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Comment
-
-
z tego co wiem, to koszulki od świąt są gotowe do odbioru, poza kilkoma sztukami które musiały być reklamowane.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Nie mam możliwości odebrania koszulek w tygodniu, więc mogę je rozesłać dopiero po weekendzie.
Na koszulki i tak czekacie bardzo długo, więc pojawił się pomysł rozdania ich na warsztatach piwowarskich, ludzie mieszkający w jednym mieście mogliby zawieźć je znajomym z sekcji, pieniądze za przesyłkę będą oczywiście zwrócone. Ci którym to nie pasuje(a wiem, że jest trochę osób którym pasuje) po powiadomieniu na PW, otrzymają koszuli planową drogą pocztową.
Comment
-
-
No i dobrze zatem proszę, przynajmniej do mnie, wysyłać jak najszybciej się da (niech stracę po weekendzie)."Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Comment
-
-
Przychylam się do dwóch powyższych postów i sugeruję zmianę podejścia. Jeśli ktoś nie chce dostać pocztą to niech pisze na PW lub gdzie tylko chce a w pozostałych przypadkach trzymajmy się ustaleń tym bardziej właśnie że tak długo to trwa.
Comment
-
Comment