Kiszotowi proszę przesłać.
Koszulka "Żywiec..." lista chętnych
Collapse
X
-
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ShlangbaumNie po to płaciłem za przesyłkę, żebym się musiał teraz prosić by mi ktoś łaskawie koszulkę przywiózł i nie będę tego na PW pisał bo to publiczna sprawa Lubię Cię Marcin i doceniam Twój trud włożony w organiozowanie tych koszulek ale nie można tak lekko do tego podchodzić
Jeśli taką wielką różnice robi kto ma napisać na PW, to niech będzie, niech piszą Ci którzy chcą otrzymać koszulki na warsztatach.
Comment
-
-
ankieta tak, ale lepiej będzie jak zmieni się pytanie na: "Czy na pewno potrzebna Ci ta opłacona koszulka"- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marcin_wcJeśli ma być to taki wielki problem(a myślałem, ze będzie to pujście Wam na rękę), to wyślę wszystkim koszulki, jak tylko będe miał czas, żeby po nie pojechać(czyli najprawdopodobniej po najbliższym weekendzie).
Comment
-
-
Dobra, nie ma sensu wszczynać nowej dyskusji, myślałem, że głównie w dużych miastach, skąd napewno będą ludzie na warsztatach nie będzie kłopotu z rozdysponowaniem i oszczędzeniem dwóch browarów, kosztem tygodnia czekania.
Jeśli nie, to jak już pisałem koszulki po weekendzie roześlę.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marcin_wcDobra, nie ma sensu wszczynać nowej dyskusji, myślałem, że głównie w dużych miastach, skąd napewno będą ludzie na warsztatach nie będzie kłopotu z rozdysponowaniem i oszczędzeniem dwóch browarów, kosztem tygodnia czekania.
Jeśli nie, to jak już pisałem koszulki po weekendzie roześlę.
Bo nie wiem czy ktoś będzie.
Comment
-
Comment