Koszulka jest już w moich rękach, nooo w moich.... na mnie
Koszulka "Żywiec..." lista chętnych
Collapse
X
-
"Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!
-
-
Comment
-
-
Do mnie też.
Uczczę to piwem e-prezesaTo lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PogoniarzKurde ja założyłem ją tylko jeden raz i w dodatku jeszcze zmokłem Pogoda jest tak do bani,że chodzenie w samej koszulce(no wiadomo nie tylko ),to byłby teraz czysty masochizm."Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!
Comment
-
-
Poszedłem w koszulce do knajpy gdzie umówiłem się z kolegą, który powiedział mi, że pozna mnie z kimś branży piwowarskiej. Było śmiesznie bo ten ktoś okazał się handlowcem z GŻ i mu głupio było jak na przeciw niego popijałem Okocimia z butelki (byle Żywca nie pić ) i do tego w tej koszulce Strasznie się potem tłumaczył jak mu powiedziałem o co z tymi koszulkami chodzi, że on tak na prawdę swojej firmy też nie lubi No ale potem gadaliśmy o lanym Porterze
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ShlangbaumStrasznie się potem tłumaczył jak mu powiedziałem o co z tymi koszulkami chodzi, że on tak na prawdę swojej firmy też nie lubi
jasne , a prezesa pewnie to odwrotnie ściemnia....
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marcin_wcNaturalnie, mówiłem o tym każdemu kto dostawał koszulkę za pośrednictwem kogoś.
Postaram się w przyszłym tygodniu porozsyłac na konta.
Jak ktos nie umie czegoś organizowac do końca - niech się za to nie bierze (problemy z koszulka były od samego początku i gdzieś mam Twoją maturę przez którą były opóźnienia - po kiego się do czegoś zobowiązywałeś)
Jeśli przepiłeś tą kasę trudno... w końcu tak koszulka do mnie dotarła i do innych zapewne też (mimo iż wszystkie miały być wysłane). Ja bez tej piątki też przeżyję. Ale mam nadzieję, że już nigdy niczego nie będziesz organizował - bo to porażka"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Comment
-
Comment