Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes
10-lecie C.K. Browaru
Collapse
X
-
No cóż, ja tez życzę CK wszystkiego najlepszego, zwłaszcza w kwestii skasowania opłaty za kibel , niezgodnej chyba z prawem.
Byłem w CK trzy razy na krzyż i piwo zawsze mi smakowało. Towarzystwo zróżnicowane, od młodzieży po krawaciarzy. Dilerów nie zarejestrowałem. Obsługa rzeczywiście wsiąka raz na jakiś czas w czarną dziurę.
Comment
-
-
Czakrany i Czarne Dziury
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąlenąObsługa rzeczywiście wsiąka raz na jakiś czas w czarną dziurę.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mario123Życzę C.K. Browarowi samych sukcesów oraz uruchomienia filii w 3mieście.
Comment
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezesa kto dziś bierze paragon, a już o trzymaniu go przy sobie nie mówiąc. poza tym paragon musiałby być z jednego dnia a i tak na ten paragon może wejść dowolna ilość ludziŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Skomentuję ten temat starym dowcipem.
"Lekarz pyta pacjenta: ile Pan ma lat?
Pacjent odpowiada: 74.
A lekarz na to: I wystarczy"
Last edited by ergie; 2006-02-09, 15:43.Lepiej milcząc uchodzić za idiotę, niż odzywając się rozwiać wszelkie wątpliwości.
------------------------------------------------------------------
Jasne czy ciemne? Jasne, że ciemne!
Comment
-
-
Mnie po wizycie w CK Brawar bolało gardło. Nie od picia, ale od wrzeszczenia do kumpla siedzącego naprzeciw mnie i do tego przy tym samym stole. Mam ochotę iść na piwo z kumplami i pogadać, a nie tylko iść na piwo. Pozdrawiam
Comment
-
-
CK Browar. Kuriozalna sytuacja z płatną toaletą szczególnie przy tych cenach piwa. Piwo najsłabsze jakościowo z polskich browarów restauracyjnych. Pils nie do wypicia. Wystrój w klimacie ale brakuje wyeksponowania warzelni. 10 lat temu CK Browar robił wrażenie i człowiek będąc w Krakowie przychodził tu po raz kolejny spróbować 'czy może jednak teraz piwo im się udało'. Obecnie lepiej od razu podjechać do Czech...Last edited by docent; 2006-02-09, 18:19.Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
Comment