Jakiś mały donosik do PIH?
10-lecie C.K. Browaru
Collapse
X
-
Fakt, publika jest tam często "dyskotekowa" a panie obsługujące także z tegoż nurtu, a i muzyka lecąca w tle pozostawia wiele do życzenia. toaleta to faktycznie kuriozum rodem z PRLu, do tego czsami nieprzyjemne albo raczej rozpraszające zapachy z kuchni. ale co do piwka to się nie zgadzam. jest to jeden z niewielu lokali w którym serwują piwko dające się wlać jednych chaustem w czeluści gardła (no przynajmniej dwa pierwsze kufle).Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika xciulx(...) ale co do piwka to się nie zgadzam. jest to jeden z niewielu lokali w którym serwują piwko dające się wlać jednych chaustem w czeluści gardła (no przynajmniej dwa pierwsze kufle).
CKBrowar to prawie browar a jak wiesz prawie itdLepiej milcząc uchodzić za idiotę, niż odzywając się rozwiać wszelkie wątpliwości.
------------------------------------------------------------------
Jasne czy ciemne? Jasne, że ciemne!Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KrzysiuJakiś mały donosik do PIH?
...a tak w temacie, mam nadzieję, że z okazji tego święta uwarzą coś naprawdę ciekawego, bo "walentynkowe", które wczoraj podawali to po prostu duża żenada dla mikrobrowaru - ichniejsze jasne podane z sokiem (a raczej z koncentratem soku).Comment
-
Konkurs z nagrodami
Z okazji 10-lecia browaru na jego stronce pojawiły się informacje o konkursie z nagrodami.Comment
Related Topics
Collapse
-
Cześć.
Z góry przepraszam, jeśli to złe miejsce na ten temat i proszę moderatorów o ewentualne przekierowanie.
Do meritum przechodząc.
Jeśli chcielibyście pomóc i poświecić 5 minut na wypełnienie ankiety, to byłbym bardzo...-
Channel: Słup ogłoszeniowy
2018-12-05, 20:32 -
-
Wreszcie dotarło i do nas nowe wydawnictwo w jęz. polskim - "Warzenie bez kompromisów" Randy'ego Moshera.
Dzięki Tomkowi z Piwo.org elroy i Piotrowi Kucharskiemu Twilight_Alehouse powstało polskie wydanie tej niejako kultowej książki.
Zawiera polski dodatek...2025-01-03, 00:43 -
ŘÍMSKÁ PIVOVAR, tak po zmianie właścicieli obecnie nazywa się stary browar Ossegg. Zmiana dokonała się w połowie tego roku, niestety piwowar pozostał ten sam i piwa jak były, tak dalej kiepskie są. Szkoda, liczyłem na coś nowego, smaczniejszego. Na kranach cztery piwa plus dwa specjały. Skusiłem...
-
Channel: Czechy
-
-
Witam,
Jestem studentem architektury, w tym roku będę realizował swój dyplom inżynierski, którego tematem będzie browar restauracyjny na Jurze Krakowsko-Częstochowskiej.
Prowadzę właśnie analizy, które pomogą mi wybrać lokalizację pod projekt, dlatego chciałem prosić...-
Channel: Historia
-
-
India Export Porter uwarzony we współpracy z Marcinem Chmielarzem (Mason) i jego firmą Marjot.
I to w zasadzie tyle informacji na temat czego mamy się spodziewać, a co zostało napisane na ecie.
Są jeszcze parametry i skład:
Ekstr. 15%
Alk.6,2%
w składzie...-
Channel: Piwo - konkretnie
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment