Całkiem fajna reklama Tiger Beer.
O reklamach piwa w TV
Collapse
X
-
Czy ona jest taka fajna? Nie wiem.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
No tej raczej w TV nie dadzą. Piwo kiepskie ale agencja reklamowa dobra. http://video.interia.pl/obejrzyj,fil...a_rzecz_%3A%29
Comment
-
-
Z pięć minut temu na TVP3 poleciała reklamana braniewskiego Barkasa. Całości nie widziałem, jedynie końcówkę - coś tam było o upale, pragnieniu i jego zaspokajaniu.
Jestem w lekkim szoku
Brawo! Za powodzenie kampaniiDick Laurent is dead.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoy Wyświetlenie odpowiedziBrawo! Za powodzenie kampanii
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson Wyświetlenie odpowiedziWczoraj w tv mignęła mi reklama Tyskiego z 'ciekawym' motywem dotyczącym piwa tradycyjnego i jego obrzydliwością. Oglądał ktoś?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr Wyświetlenie odpowiedziRobimy koszulki?
Marcin_wc proszony o odpowiedź dlaczego jeszcze nie ma tych koszulekMM961
4:-)
Comment
-
-
-
wchodzi koleś "turysta" do knajpy na dalekim wschodzie, a tak skośnookie dziadki popijają przez bambusowe słomki z jednej miski jakąś żyburę, która jest niby tradycyjnym domowym piwem, siada z nimi, wypija łyk i się krzywi, potem odsłania się zasłonka i pojawia się normalna knajpa z której wychodzi młody koleś ze szklanką tyskiego, a turysta leci do niego z ulgą. Ogólnie - piwo domowe ble, tyskie - pycha :P
Comment
-
-
Jeżeli ktoś znajdzie tą reklamę w sieci będę wdzięczny.Last edited by arzy; 2008-06-25, 06:44."Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!
Comment
-
-
Mnie się najbardziej podobają reklamy piwa Harnaś........takie jakieś polskie, przaśne są......wyskakuje ten Scharzenegerowaty baca spod karczmy....łapie dziołchę w pasie i spiewo !!!!.......gdzy widzę twe cyce, to kwice.....i jajca mnie swędzą mam chcicę !!!
Ot i tyle. Piwo oczywizda paskudztwo straszne !!!
pozd
Comment
-
Comment