AKCJA - Porter Okocimski nie tylko dla USA

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • kony
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2005.08
    • 1701

Jeśli ktoś w Poznaniu lub oklicach chciałby się jeszcze dopisać do listy lub ewentualnie wysłać swoje listy razem z moimi to prosze o kontakt na PW lub GG. Będę wysyłał w przyszłym tygodniu.

Comment

• Maggyk
      Szara Adminiscjencja
      🍼
      • 2004.05
      • 5617

Uwaga, uwaga przypominam o zbliżającym się terminie zakończenia zbierania podpisów. Proszę o wysyłkę petycji. Mogę je również odebrać osobiście na Warsztatach Piwowarskich we Wrocławiu.
      Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
      Piwo domowe -
      Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych

Reklama w BROWARZE
      PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D

Comment

• ART
        mAD'MINd
        🥛🥛🥛🥛🥛
        • 2001.02
        • 23904

Dzisiaj przyszedł pokaźny zestaw od Bractwa Piwnego i od Grzecha dzięki
        - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
        - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
        - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• adam16
          Pułkownik Chmielowy Ekspert
          • 2001.02
          • 9865

Podeślę Wam listę w okolicach około Wrocławsko-Warsztatowych. Niestety zbieranie podpisów idzie mi jak krew z nosa
          Browar Hajduki.
          adam16@browar.biz
          Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!

Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D

Comment

• Maggyk
            Szara Adminiscjencja
            🍼
            • 2004.05
            • 5617

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16
            Podeślę Wam listę w okolicach około Wrocławsko-Warsztatowych. Niestety zbieranie podpisów idzie mi jak krew z nosa
            To walnij nosem w ścianę z całej siły
            Piwo domowe -

Reklama w BROWARZE

Comment

• Latarnik
              Premium Lamplighter
              🥛🥛🥛🥛
              • 2004.06
              • 5029

Nie chce wkladac kija w mrowisko, ale nazwa tej petycji powinna brzmiec " Dla Stawskiego", bo USA to 50 stanow o roznych przepisach dotyczacych sprowadzania piwa i np. u mnie w New Jersey o porterze okocimskim nikt nigdy nie slyszal
              5450 kapsli z wypitych piw
              874 nowe piwa opisałem na forum (w tym 774 z USA).
              "Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."- Benjamin Franklin
              https://sites.google.com/view/latarniknj-galeria/strona-główna
              Freedom is the right to tell people what they do not want to hear– George Orwell
              https://sites.google.com/view/ety-z-...trona-główna

Comment

• Shlangbaum
                • 2005.03
                • 5828

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Latarnik
                Nie chce wkladac kija w mrowisko, ale nazwa tej petycji powinna brzmiec " Dla Stawskiego", bo USA to 50 stanow o roznych przepisach dotyczacych sprowadzania piwa i np. u mnie w New Jersey o porterze okocimskim nikt nigdy nie slyszal
                Czyli, jeżeli Rumuni by protestowali, że Koźlaka robionego w Klużu sprzedawano by tylko w południowej części Polski to powinni nazwać ankietę: "AKCJA - Koźlak z Kluża nie tylko dla Polski" czy może "AKCJA - Koźlak z Kluża nie tylko dla Małopolski i Podkarpacia w Polsce" Śmieszy mnie Twój post na 5 dni przed końcem akcji Jednego wieczoru wyżywasz się w temacie o Dzienniku Piwnym i jesteś z tego powodu nabuzowany więc tutaj musisz sobie ulżyć Napisz lepiej jakiś odpiwek

Krakowski Konkurs Piw Domowych !

Comment

• Latarnik
                  Premium Lamplighter
                  🥛🥛🥛🥛
                  • 2004.06
                  • 5029

No to sobie ulzyles
                  Napisalem, ze nie chce wkladac kija w mrowisko a ze niezbyt uwaznie sledze ten temat to umknela mi data zakonczenia tej akcji.
                  Ale abys dobrze mnie zrozumial (i tutejsze realia) kazdy stan ma wlasne przepisy i jest jak panstwo w panstwie.
                  Czy wyrazanie wlasnego zdania, mysle w kulturalny sposob, jest oznaka nabuzowania ?
                  Jestes chyba kolejna osoba, ktora zawsze musi miec racje.
                  A co do mojego "wniosku", to przeciez nie domagam sie kategorycznie zmiany nazwy, tylko daje znak, ze tez nie mam dostepu do tego portera, mimo, ze mieszkam w USA.
                  5450 kapsli z wypitych piw
                  874 nowe piwa opisałem na forum (w tym 774 z USA).
                  "Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."- Benjamin Franklin
                  https://sites.google.com/view/latarniknj-galeria/strona-główna
                  Freedom is the right to tell people what they do not want to hear– George Orwell
                  https://sites.google.com/view/ety-z-...trona-główna

Comment

• Shlangbaum
                    • 2005.03
                    • 5828

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Latarnik
                    Jestes chyba kolejna osoba, ktora zawsze musi miec racje.
                    A co do mojego "wniosku", to przeciez nie domagam sie kategorycznie zmiany nazwy, tylko daje znak, ze tez nie mam dostepu do tego portera, mimo, ze mieszkam w USA.
                    No widzisz. Tym razem Ty masz rację, więc pierwsza część tego akapitu się nie sprawdza

Comment

• Maggyk
                      Szara Adminiscjencja
                      🍼
                      • 2004.05
                      • 5617

Pod petycją na dzień dzisiejszy podpisy złozyło 607 osób. Wiem, iż niektóre z nich jeszcze nie zostały wysłane. Prosiłabym o jak najszybsze wysłanie ich.
                      Last edited by Maggyk; 2006-05-15, 08:54.
                      Piwo domowe -

Reklama w BROWARZE

Comment

• e-prezes
                        Generał Wszelkich Fermentacji
                        🥛🥛🥛🥛🥛
                        • 2002.05
                        • 19258

dziś najdalej jutro wyślę to co mam, ale kolega eon mówił, że jeszcze może coś na uczelni pozbierać, więc nie wiem czy wstrzymacie się do końca tygodnia?

Comment

• Shlangbaum
                          • 2005.03
                          • 5828

Ode mnie powinno dojść do środy, ewentualnie do czwartku jeżeli Poczta Opola nie znajdzie

Comment

• ART
                            mAD'MINd
                            🥛🥛🥛🥛🥛
                            • 2001.02
                            • 23904

możecie wysłać razem, zaczekamy na przesyłki dla pewności do końca maja.

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• adam16
                              • 2001.02
                              • 9865

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maggyk
                              Pod petycją na dzień dzisiejszy podpisy złozyło 607 osób. Wiem, iż niektóre z nich jeszcze nie zostały wysłane. Prosiłabym o jak najszybsze wysłanie ich.
                              Liczyłem, że uda mi się uzbierać więcej . Pod koniec tygodnia może jeszcze coś dozbieram i wysyłam w piątek do Was.
                              Browar Hajduki.
                              adam16@browar.biz
                              Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!

Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D

Comment

• ART
                                mAD'MINd
                                🥛🥛🥛🥛🥛
                                • 2001.02
                                • 23904

dziękuję za prawdopodobnie ostatnie przesyłki - Kraków i Chorzów.

trochę marnie to się potoczyło - od czasu warsztatów jeszcze wiele osób obiecało mi dosłanie zaległych petycji ale jakoś niewiele z tego dotarło...

Comment

Przetwarzanie...