Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cielak
AKCJA - Porter Okocimski nie tylko dla USA
Collapse
X
-
-
Ciężko mówić o Stawskim jako osobie, bo nie wiem nawet czy facet jeszcze żyje - urodził się w 1924 r. A nawet jeśli żyje, to raczej ma niewielki wpływ na decyzje formy. Tak więc mówiąc "Stawski" trzeba mieć na myśli firmę, nie nazwisko.Comment
-
Petycja z podpisami jest najlepszą formą. Mogę zabrać się za zebranie podpisów na Giełdzie Świdnickiej. No i za te media i gazety, na poinformowanie, których nie będzie chętnych, no i za opolskie media lokalne.
Shlangi działaj z tą ankietą. Niech forum Browar.biz pokaże na co je stać.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :DComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pinio74Zgadzam się, że setki maili wysyłane do Carlsberga odniosłyby raczej odwrotny skutek. Petycja jest chyba najlepszym pomysłem, ale pewnie nie uda mi się na niej podpisać...Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pinio74Zgadzam się, że setki maili wysyłane do Carlsberga odniosłyby raczej odwrotny skutek. Petycja jest chyba najlepszym pomysłem, ale pewnie nie uda mi się na niej podpisać...
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MaggykShlangi działaj z tą ankietą.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ShlangbaumJeżeli chodzi Ci o ankietę kolekcjonerów szkła to właśnie kończęŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cielakDrugi przykład: Piwo Okocim OK. U nas dostępne tylko w butelce, natomiast na życzenie pana Stawskiego w USA można je kupić i w puszce i but. 0,33lit.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MaggykAle dlaczego, wydrukujesz sobie takową, jak ją Shlangbaum zapoda na serwer, podpiszesz, namówisz kolegów i koleżanki i odeślesz na adres, jaki się ustali.
Jasne, trochę źle zrozumiałem cały mechanizm akcji
Jak już będzie gotowy tekst, to pozbieram trochę podpisów. Może w przyszłym roku będę już mógł zagłosować na tego porterka w plebiscycie 2006. I za toBIRRARE HUMANUM ESTComment
-
Nie będę się zniżał do tego, żeby jakichś globalnych cwaniaków z Carlsberga błagać, aby dali mi spróbować swojego produktu. Są na szczęście na rynku inne, dobre portery, z małych browarów, i wolę wypić więcej ich produktów niż dać choć złotówkę tym łotrom. Pies im mordę lizał.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KimerNie będę się zniżał do tego, żeby jakichś globalnych cwaniaków z Carlsberga błagać, aby dali mi spróbować swojego produktu. Są na szczęście na rynku inne, dobre portery, z małych browarów, i wolę wypić więcej ich produktów niż dać choć złotówkę tym łotrom. Pies im mordę lizał.Comment
-
Nie przesadzajmy, to nie jest żadne błaganie. To po prostu łaskawe skierowanie ich na właściwą drogęComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MaggykMogę zabrać się za zebranie podpisów na Giełdzie Świdnickiej.
Zbyt wielkiego pośpiechu nie ma, proponowałbym spokojnie zbierać podpisy na giełdach w Świdnicy, Szczecinie i Białej Podlaskiej. W przeciwieństwie do protestu przeciw reklamie Żywca, tu nie chodzi o dążenie do jak najszybszej zmiany reklamy, a o zebranie jak największej ilości podpisów. W międzyczasie każdy oczywiście może zbierać podpisy na własną rękę wśród znajomych. Mam nadzieję, że tekst petycji i formularz zbierania podpisów zawiśnie też na stronie Bractwa Piwnego.Comment
Comment