AKCJA - Porter Okocimski nie tylko dla USA

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Shlangbaum
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    • 2005.03
    • 5828

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cielak
    On w tym nie ma interesu i ma głęboko Polskich piwoszy.
    A nie orientujesz się czasem nic o jego przynależności do jakichś organizacji polonijnych lub biznesowych ?

Krakowski Konkurs Piw Domowych !

Comment

• cielak
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2004.03
      • 2890

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Shlangbaum
      A nie orientujesz się czasem nic o jego przynależności do jakichś organizacji polonijnych lub biznesowych ?
      Nic nie wiem na ten temat.
      zupka chmielowa dobra i zdrowa!!

Comment

• Twilight_Alehouse
        D(r)u(c)h nieuchwytny
        • 2004.06
        • 6310

Ciężko mówić o Stawskim jako osobie, bo nie wiem nawet czy facet jeszcze żyje - urodził się w 1924 r. A nawet jeśli żyje, to raczej ma niewielki wpływ na decyzje formy. Tak więc mówiąc "Stawski" trzeba mieć na myśli firmę, nie nazwisko.

Comment

• Maggyk
          Szara Adminiscjencja
          🍼
          • 2004.05
          • 5617

Petycja z podpisami jest najlepszą formą. Mogę zabrać się za zebranie podpisów na Giełdzie Świdnickiej. No i za te media i gazety, na poinformowanie, których nie będzie chętnych, no i za opolskie media lokalne.
          Shlangi działaj z tą ankietą. Niech forum Browar.biz pokaże na co je stać.
          Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
          Piwo domowe -
          Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych

Reklama w BROWARZE
          PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D

Comment

• sopista
            Major Piwnych Rewolucji
            • 2003.01
            • 1747

Miałem ostatnio możliwość spróbowania tego specjału. Z pełną świadomością mogę się na takiej petycji podpisać i to kilka razy.

Comment

• Pinio74
              Major Piwnych Rewolucji
              • 2003.10
              • 3881

Zgadzam się, że setki maili wysyłane do Carlsberga odniosłyby raczej odwrotny skutek. Petycja jest chyba najlepszym pomysłem, ale pewnie nie uda mi się na niej podpisać...
              BIRRARE HUMANUM EST

Comment

• Maggyk
                Szara Adminiscjencja
                🍼
                • 2004.05
                • 5617

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pinio74
                Zgadzam się, że setki maili wysyłane do Carlsberga odniosłyby raczej odwrotny skutek. Petycja jest chyba najlepszym pomysłem, ale pewnie nie uda mi się na niej podpisać...
                Ale dlaczego, wydrukujesz sobie takową, jak ją Shlangbaum zapoda na serwer, podpiszesz, namówisz kolegów i koleżanki i odeślesz na adres, jaki się ustali.
                Piwo domowe -

Reklama w BROWARZE

Comment

• Shlangbaum
                  Pułkownik Chmielowy Ekspert
                  • 2005.03
                  • 5828

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pinio74
                  Dlaczego? Jak będzie już formularz, to zawsze zbierzesz z 10 podpisów między znajomymi i prześlesz do bazy

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maggyk
                  Shlangi działaj z tą ankietą.
                  Jeżeli chodzi Ci o ankietę kolekcjonerów szkła to właśnie kończę

Krakowski Konkurs Piw Domowych !

Comment

• Maggyk
                    Szara Adminiscjencja
                    🍼
                    • 2004.05
                    • 5617

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Shlangbaum
                    Jeżeli chodzi Ci o ankietę kolekcjonerów szkła to właśnie kończę
                    Chodziło o petycję, ale miło, że jesteś przygotowany na każdą ewentualność
                    Piwo domowe -

Reklama w BROWARZE

Comment

• Dreamer
                      Major Piwnych Rewolucji
                      • 2003.05
                      • 1576

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cielak
                      Drugi przykład: Piwo Okocim OK. U nas dostępne tylko w butelce, natomiast na życzenie pana Stawskiego w USA można je kupić i w puszce i but. 0,33lit.
                      Ale jeszcze kilka lat temu OK Beer był robiony tylko na rynek amerykański (po dużym sukcesie na rynku krajowym w latach 80.). Od kilku lat z powrotem sprzedawany w kraju. A więc nie wszystko stracone.
                      Blog: Piwna Brytania

Comment

• Pinio74
                        Major Piwnych Rewolucji
                        • 2003.10
                        • 3881

Ale dlaczego, wydrukujesz sobie takową, jak ją Shlangbaum zapoda na serwer, podpiszesz, namówisz kolegów i koleżanki i odeślesz na adres, jaki się ustali.

Jasne, trochę źle zrozumiałem cały mechanizm akcji
                        Jak już będzie gotowy tekst, to pozbieram trochę podpisów. Może w przyszłym roku będę już mógł zagłosować na tego porterka w plebiscycie 2006. I za to
                        BIRRARE HUMANUM EST

Comment

• Kimer
                          Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
                          • 2003.06
                          • 154

Nie będę się zniżał do tego, żeby jakichś globalnych cwaniaków z Carlsberga błagać, aby dali mi spróbować swojego produktu. Są na szczęście na rynku inne, dobre portery, z małych browarów, i wolę wypić więcej ich produktów niż dać choć złotówkę tym łotrom. Pies im mordę lizał.

Comment

• mapajak
                            D(r)u(c)h nieuchwytny
                            • 2002.12
                            • 1187

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Kimer
                            Nie będę się zniżał do tego, żeby jakichś globalnych cwaniaków z Carlsberga błagać, aby dali mi spróbować swojego produktu. Są na szczęście na rynku inne, dobre portery, z małych browarów, i wolę wypić więcej ich produktów niż dać choć złotówkę tym łotrom. Pies im mordę lizał.
                            Masz sporo racji. Ja też nie potrzebuję ich łaski. A portera uwarzę sobie sam.

Comment

• Twilight_Alehouse
                              D(r)u(c)h nieuchwytny
                              • 2004.06
                              • 6310

Nie przesadzajmy, to nie jest żadne błaganie. To po prostu łaskawe skierowanie ich na właściwą drogę

Comment

• Twilight_Alehouse
                                D(r)u(c)h nieuchwytny
                                • 2004.06
                                • 6310

Mogę zabrać się za zebranie podpisów na Giełdzie Świdnickiej.
                                Super. Spróbuję więc szybko stworzyć jakiś tekst. Jeśli jednak wcześniej ktoś miałby natchnienie, to tym lepiej.
                                Zbyt wielkiego pośpiechu nie ma, proponowałbym spokojnie zbierać podpisy na giełdach w Świdnicy, Szczecinie i Białej Podlaskiej. W przeciwieństwie do protestu przeciw reklamie Żywca, tu nie chodzi o dążenie do jak najszybszej zmiany reklamy, a o zebranie jak największej ilości podpisów. W międzyczasie każdy oczywiście może zbierać podpisy na własną rękę wśród znajomych. Mam nadzieję, że tekst petycji i formularz zbierania podpisów zawiśnie też na stronie Bractwa Piwnego.

Comment

Przetwarzanie...