Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Twilight_Alehouse
Zastanawiałem się jeszcze nad wyjaśnieniem dlaczego porter bałtycki jest gatunkiem typowo poslkim i dlaczego warto go pielęgnowac, ale nie wiem gdzie to wcisnąć, a poza tym nie chce mi się Jak ktoś stwierdzi zapotrzebowanie na taki fragment, to uprasza się o dopisanie akapitu.
Zabieram sie za przygotowanie dokumentów.
w liście (mat. prasowym) skierowanym do mediów - gdzieś osobno (np. w stopce dokumentu) należałoby umieścić taką wzmiankę, żeby nieświadomy Kowalski także dowiedział się nieco o podstawach akcji. jestem pewien że w przypadku zainteresowania się mediów naszą akcją - takie wyjaśnienie pasowałoby idealnie do jakiejś ramki obok zasadniczego tekstu - do którego przygotowałbym w przyszłym tygodniu też jakieś zdjęcie tego o czym piszemy.
W takiej notce na temat wyjątkowości porterów bałtyckich proponuję też wspomnieć o zamordowanym Grodziszu, to podkreśli dlaczego warto wspierać portery.
To nic nie da!! Pan Stawski zastrzegł że Porter Okocimski ma być lany TYLKO I WYŁĄCZNIE dla Niego!! On płaci i wymaga!!
Drugi przykład: Piwo Okocim OK. U nas dostępne tylko w butelce, natomiast na życzenie pana Stawskiego w USA można je kupić i w puszce i but. 0,33lit.
Jakies pytania? Kasa rządzi!!!
No to petycja do Pana Stawskiego żeby wprowadził Okocimskiego Portera na rynek polski
Lepiej milcząc uchodzić za idiotę, niż odzywając się rozwiać wszelkie wątpliwości.
------------------------------------------------------------------
Jasne czy ciemne? Jasne, że ciemne!
Maggyk, drukuj. Sam nie wiem co z tym browar.biz. Moze zrobię poprawioną wersję i jeszcze raz podeślę do zamieszczenia. Cieszące się portery też zostały dziś zauważone, zostaną poprawione.
Petycja leży już w Łodzi w dwóch miejscach - u Dziada na Pomorskiej oraz u Marka Suligi w Peronie 6.
w oczekiwaniu na wersję finalną druknęliśmy lekko zmodyfikowaną we własnym zakresie petycję do Świdnicy. Z tego samego powodu podstrona w BrowarBizie powstanie już po naszym powrocie.
Po powrocie ze Świdnicy ART stworzy podstronę dotyczącą petycji i zamieści na niej pliki do sciągnięcia, ale jeśli ktoś chce je wcześniej, to są już dostępne na stronie Bractwa Piwnego.
Czy materiał dla mediów powinien być wysyłany po zakończeniu akcji, czy w trakcie?
Może przydałoby się nagłośnić sprawę w czasie jej trwania - żeby ludzie "postronni" dowiedzieli się o możliwości poparcia?
Niedługo giełda w Szczecinie,tam można też byłoby troszkę podpisów pozbierać.Bądź co bądź sponsorem jest jeden z browarów należących do CP,czyli można wręczyć osobiście
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pogoniarz
Niedługo giełda w Szczecinie,tam można też byłoby troszkę podpisów pozbierać.Bądź co bądź sponsorem jest jeden z browarów należących do CP,czyli można wręczyć osobiście
Nic nie wręczaj osobiście! I najlepiej to robić w Szczecinie tak, żeby nie zwracać uwagi KP... Podpisy trzeba przesłać zbiorczo.
Comment