Chociaż nie należę do wielkich zwolenników tej akcji , ale swój podpis również złożyłem
AKCJA - Porter Okocimski nie tylko dla USA
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KimerNie będę się zniżał do tego, żeby jakichś globalnych cwaniaków z Carlsberga błagać, aby dali mi spróbować swojego produktu. Są na szczęście na rynku inne, dobre portery, z małych browarów, i wolę wypić więcej ich produktów niż dać choć złotówkę tym łotrom. Pies im mordę lizał.Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na FacebookuComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTZ tego samego powodu podstrona w BrowarBizie powstanie już po naszym powrocie.Comment
-
powstanie powstanie. na razie są niestety inne sprawy na tapecie.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Ja wiem, że jestem lekko ślepawy ale czy ramki do podpisów muszą być takie maleńkie?Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dkrasnodebskiJa wiem, że jestem lekko ślepawy ale czy ramki do podpisów muszą być takie maleńkie?Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dkrasnodebskiJa wiem, że jestem lekko ślepawy ale czy ramki do podpisów muszą być takie maleńkie?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Twilight_AlehouseEkhem...
w razie czego proszę o uwagi dot. strony, byków czy też innych spostrzeżeń na temat akcji.
aha, koniec akcji ustaliłem samozwańczo na 10 marca, żeby zamknąć się w równych dwóch miesiącach. (wcześniejsza sugestia - 30.IV.)
inną sprawą jest że chętnie będę podawał bieżący stan liczby nadesłanych petycji. na razie jednak nie ma czym się chwalić,bo mam tylko jedną, którą zajęła się Maggykowa, Mrożek i ja na giełdzie w Świdnicy (łącznie 69 podpisów)- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTkoniec akcji ustaliłem samozwańczo na 10 marcaComment
-
ale jaja samuraja oczywiście dziesiąty maja- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART...zajęła się Maggykowa, Mrożek i ja na giełdzie w Świdnicy (łącznie 69 podpisów)Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :DComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maggykzajęła się Maggykowa sugeruje, iż to jakieś dziewczę Maggyka pracowało przy petycji, a ja żadnego dziewczęcia spoza forum nie mam
A sprawa z jaką tu przyszłam, to taka mała sugestia żeby termin przesunąć do 14stego maja. Akurat po warsztatach wrocławskich, na których zebrać można kolejną garść głosów.
Ja pojadę z petycją na Śląsk Górny w przyszły weekend... chyba że podpisy już zebrane...Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika joelkaI tu sugerujesz, że na forum masz
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika joelkaA sprawa z jaką tu przyszłam, to taka mała sugestia żeby termin przesunąć do 14stego maja. Akurat po warsztatach wrocławskich, na których zebrać można kolejną garść głosów.Comment
-
W najbliższy poniedziałek na ręce naszego Arta prześlę listę z podpisami zebranymi podczas wczorajszych obrad Pomorskiej Ławy Piwnej.Comment
-
zdecydowanie wolę Portera z małego POLSKIEGO browaru, warzonego tradycyjną metodą, niż chemiczne nowości z dużegoComment
Comment