Jeśli ktoś w Poznaniu lub oklicach chciałby się jeszcze dopisać do listy lub ewentualnie wysłać swoje listy razem z moimi to prosze o kontakt na PW lub GG. Będę wysyłał w przyszłym tygodniu.
AKCJA - Porter Okocimski nie tylko dla USA
Collapse
X
-
Uwaga, uwaga przypominam o zbliżającym się terminie zakończenia zbierania podpisów. Proszę o wysyłkę petycji. Mogę je również odebrać osobiście na Warsztatach Piwowarskich we Wrocławiu.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :DComment
-
Dzisiaj przyszedł pokaźny zestaw od Bractwa Piwnego i od Grzecha dzięki- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Podeślę Wam listę w okolicach około Wrocławsko-Warsztatowych. Niestety zbieranie podpisów idzie mi jak krew z nosaBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16Podeślę Wam listę w okolicach około Wrocławsko-Warsztatowych. Niestety zbieranie podpisów idzie mi jak krew z nosaŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
-
Nie chce wkladac kija w mrowisko, ale nazwa tej petycji powinna brzmiec " Dla Stawskiego", bo USA to 50 stanow o roznych przepisach dotyczacych sprowadzania piwa i np. u mnie w New Jersey o porterze okocimskim nikt nigdy nie slyszal5450 kapsli z wypitych piw
874 nowe piwa opisałem na forum (w tym 774 z USA).
"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."- Benjamin Franklin
https://sites.google.com/view/latarniknj-galeria/strona-główna
Freedom is the right to tell people what they do not want to hear– George Orwell
https://sites.google.com/view/ety-z-...trona-głównaComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika LatarnikNie chce wkladac kija w mrowisko, ale nazwa tej petycji powinna brzmiec " Dla Stawskiego", bo USA to 50 stanow o roznych przepisach dotyczacych sprowadzania piwa i np. u mnie w New Jersey o porterze okocimskim nikt nigdy nie slyszalComment
-
No to sobie ulzyles
Napisalem, ze nie chce wkladac kija w mrowisko a ze niezbyt uwaznie sledze ten temat to umknela mi data zakonczenia tej akcji.
Ale abys dobrze mnie zrozumial (i tutejsze realia) kazdy stan ma wlasne przepisy i jest jak panstwo w panstwie.
Czy wyrazanie wlasnego zdania, mysle w kulturalny sposob, jest oznaka nabuzowania ?
Jestes chyba kolejna osoba, ktora zawsze musi miec racje.
A co do mojego "wniosku", to przeciez nie domagam sie kategorycznie zmiany nazwy, tylko daje znak, ze tez nie mam dostepu do tego portera, mimo, ze mieszkam w USA.5450 kapsli z wypitych piw
874 nowe piwa opisałem na forum (w tym 774 z USA).
"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."- Benjamin Franklin
https://sites.google.com/view/latarniknj-galeria/strona-główna
Freedom is the right to tell people what they do not want to hear– George Orwell
https://sites.google.com/view/ety-z-...trona-głównaComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika LatarnikJestes chyba kolejna osoba, ktora zawsze musi miec racje.
A co do mojego "wniosku", to przeciez nie domagam sie kategorycznie zmiany nazwy, tylko daje znak, ze tez nie mam dostepu do tego portera, mimo, ze mieszkam w USA.Comment
-
Pod petycją na dzień dzisiejszy podpisy złozyło 607 osób. Wiem, iż niektóre z nich jeszcze nie zostały wysłane. Prosiłabym o jak najszybsze wysłanie ich.Last edited by Maggyk; 2006-05-15, 08:54.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
-
Ode mnie powinno dojść do środy, ewentualnie do czwartku jeżeli Poczta Opola nie znajdzieComment
-
możecie wysłać razem, zaczekamy na przesyłki dla pewności do końca maja.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MaggykPod petycją na dzień dzisiejszy podpisy złozyło 607 osób. Wiem, iż niektóre z nich jeszcze nie zostały wysłane. Prosiłabym o jak najszybsze wysłanie ich.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
dziękuję za prawdopodobnie ostatnie przesyłki - Kraków i Chorzów.
trochę marnie to się potoczyło - od czasu warsztatów jeszcze wiele osób obiecało mi dosłanie zaległych petycji ale jakoś niewiele z tego dotarło...- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment