Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART
AKCJA - Porter Okocimski nie tylko dla USA
Collapse
X
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ShlangbaumZaraz zaraz Jeszcze moja idzie !!!!
Jeśli zatem mamy jeszcze na kogoś poczekać, to niech się też przyzna. Co by potem nie było, że dostaniemy jakąś petycję po tym, jak ją przekażemy komu trzeba.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :DComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marcin_wcJa przywiozę jeszcze moje w sobotę.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MaggykAle, jak zapomnisz to wsiadasz z powrotem w pociąg i przywozisz, więc lepiej już dzisiaj zapakujComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ShlangbaumSłodko wyglądasz jak się złościszŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
-
Ode mnie już doszło - dostałem dziś potwierdzenie. Jeszcze raz przepraszam, że to tyle trwało.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
Petycja Shlangbauma dotarła, a co z tobą Marcinie_wc?Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
-
Marcin się nie odzywa, więc już koniec z oczekiwaniem na listy z petycjami i jutro się pyknie podsumowanie.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika LatarnikNie chce wkladac kija w mrowisko, ale nazwa tej petycji powinna brzmiec " Dla Stawskiego", bo USA to 50 stanow o roznych przepisach dotyczacych sprowadzania piwa i np. u mnie w New Jersey o porterze okocimskim nikt nigdy nie slyszalmiodekComment
-
no cóż - podsumowanie się odbyło
pod petycją znalazły się razem 683 podpisy.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Chyba petycja zadzialala i juz Portera z Okocimia sie nie da kupic w Kanadzie , mam nadzieje ze jeszcze go produkuja chocby na USAAdmin z Ratebeera
Licencjonowany Sedzia BJCP (E0894)
Poromotor piwnej Polski na swiat :)Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KrotoszyniakChyba petycja zadzialala i juz Portera z Okocimia sie nie da kupic w Kanadzie , mam nadzieje ze jeszcze go produkuja chocby na USA
Nie rób z nas psów ogrodnikaComment
-
Tak na przyszłość: jak widać petycje podpisywane ręcznie nie mają efektu skali Następnym razem, jeżeli kiedyś taki będzie, trzeba będzie zbierać podpisy internetowo, jak przy antyGiertychowych protestachComment
Comment