Nie miałem z Nią kontaktu, postaram się coś dowiedzieć.
Browar Restauracyjny w Kaliszu
Collapse
X
-
Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
-
-
Niestety browar zamknięty, okna zatkane są folią. Widać jakby nie był skonczony jeszcze.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
Comment
-
-
Browar Kalisz
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacerNiestety browar zamknięty, okna zatkane są folią. Widać jakby nie był skonczony jeszcze.
może browar jest tylko w remoncie lub jak wiele innych padł.
Może ktoś z Kalisza lub okolic rozwikła tę zagadkę.
Dzisiaj rozmawiałem z gościem z Wrocławia który kufle widział.
Comment
-
-
Przed chwileczką otrzymałem wiadomość, że browar nadal jest zamknięty. Kiedy otwarcie nie wiadomo
Comment
-
-
Piwo w Browarze w Kaliszu jest istotnie warzone od dłuższego czasu. Browar boryka się z drobnymi problemami technicznymi, które jak sądzę będą usunięte nie bawem.Jesteś zainteresowany browarem restauracyjnym napisz do mnie. Znam to od podszewki.
www.twojmalybrowar.pl
Comment
-
-
Nieoficjalnie wiem, że otwarcie browaru restauracyjnego na Złotym Rogu w Kaliszu, może nastąpić w sobotę 21.10.
Jeżeli tak się stanie powiadomię forumowiczów niezwłoczne.
Comment
-
-
Niestety muszę zdementować informację o otwarciu kaliskiego browaru w dniu 21.10.
Otwarcie nastąpi w następną sobotę. Dzisiaj oglądałem instalacje i smakowałem już gotowe lager i pszeniczne.
Więcej, wraz ze zdjęciami, napiszę po pracy.
Comment
-
-
No to mam nadzieje, że jak przybęde do najstarszego miasta w PL na festiwal pianistów jazzowych to będzie mi dane popróbować.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacerNo to mam nadzieje, że jak przybęde do najstarszego miasta w PL na festiwal pianistów jazzowych to będzie mi dane popróbować.
Comment
-
-
przed otwarciem
http://browar.biz/forum/attachment.p...6&d=1161291918(zdjęcie z boku) Na wprost wejścia znajdują się dwie kadzie warzelne. W powietrzu unosi się znajomy zapach warki i ... farby. Prace wykończeniowe trwają.
Comment
-
-
Comment
-
Comment