Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sajmonn
Co do Twojego dylematu, to nie sądzę, bo było nie było GŻ sama sobie by robiła krzywdę. Nie widzę ekonomicznego uzasadnienia dla takich działań, żeby specjalnie robić gorsze piwo dla dajmy na to Biedronki. Inna sprawa, że smakiem to tam się raczej nie przejmują, chodzi o to, żeby piwo było stabilne. Żeby nie zmętniało, nie skwaśniało i wytrzymało
różne dziwne próby (transport, oczekiwanie na przyjęcie towaru, zaleganie na półce), które musi przejść zanim trafi w ręce konsumenta, a no i oczywiście, żeby miało długi termin przydatności do spożycia. Smak to jest fanaberia szajbusów, takich jak tu bywają na tym forum.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sajmonn
A spór można nawet wszcząć w ramach butelki, bo spora część uważa, że lepsze jest piwo z brązowej butelki. Są też tacy, którzy uważają, ze najlepsze jest z zielonej. I wbrew pozorom nie jest to wydumany problem.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sajmonn
Aż tak groźne wrażenie ART sprawia?
Może sobie walnę w sygnaturkę tę frazę.
Comment