W jakich kegach Smocza Głowa ?

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • piotrrat
    Kapitan Lagerowej Marynarki
    • 2002.11
    • 730

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika piokl13
    Dobre zdjęcie.
    Stawiam na 1, ale wolałbym najpierw spojrzeć, bo mogę się mylić (2 podobna).
    Ta druga to jest fitting "z kulką" np. Kasztelan

Comment

Related Topics

Collapse

• kaczka116
      Stary Kraków, Smocza Głowa Rocznik 2005
      kaczka116
      Piwo gotowe do oceny
      2020-05-29, 21:53
    • Ahumba
      Rumia, Hallera 2, Browar Miejski Pompa
      Ahumba
      W ostatni weekend w Rumii otworzył podwoje Browar Miejski Pompa. Budynek podobno dawnej przepompowni znajduje się niecałe 10 minut spacerkiem od stacji kolejowej. Na środku lokalu jest szyba w podłodze z widokiem na fermentory. Aktualnie są cztery piwa: pils, lager, pszeniczne i ciemne (podobno...
      2025-02-11, 20:31
    • dadek
      Vojkovice 252, Pivovar Koníček
      dadek
      Koníček to już mało powiedziane bo wyrosło już z niego spore konisko. 2.06.2006 roku sládek Mojmír Velký uwarzył swoją pierwszą warkę Ryzáka 11° o objętości 250 l w browarku odległym o 1,5 km od centrum Vojkovic. Tak zaczęła się historia, po pięciu tygodniach piwo można było...
      2023-11-22, 05:14
    • dadek
      Berlin-Wedding, Oudenarder Str. 16-20, Vagabund Brauerei Kesselhaus
      dadek
      Browar powstały w 2021 roku w dawnej kotłowni znanej firmy Osram produkującej żarówki. Dojechać tu łatwo, dokładnie naprzeciwko znajduje się przystanek tramwajowy Osram-Höfe. Kompleks starych budynków z żółtej cegły jest bardzo duży, trzeba wejść bramą pod pierwszym z nich, potem...
      2022-11-18, 01:57
    • bastion
      Ukraina, Ivano - Frankivsk, Wowczyniecka 196, Good Brewery.
      bastion
      Można powiedzieć że dawny Stanisławów jest potęgą piwną w tej części Ukrainy.
      Mikrusów do wyboru do koloru. Duże i małe. W ciągu kilkudniowej wizyty tam, miałem możliwość zobaczenia większości z nich.

Pierwszym i chyba najciekawszym był Good Brewery.
      Położony...
      2022-10-28, 20:21
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...