Re: Re: Okocim mocne z Chociwla
Nie mówiłem o innych piwach tylko o Okocimiu. Jeśli Żywiec zacząłby warzyć swe piwo w Szrzelcu, Bosman w Witnicy a Tychy gdzieś na Ukrainie to czy nie zaniepokoiło by to nas o jakość tych piw? Jeżeli rozprasza się produkcję, niełatwo nad nią panować. Poza tym, dając ponieść się wyobraźni, koniec takich działań widzę w jednym piwie z różnymi etykietami z różnych browarów. A browar w Chociwlu, jeszcze jako browar Okocimia, zdobywał srebrne i złote medale za smak piwa. Życzę mu dalszych sukcesów, niech produkuje jak najlepsze, regionalne piwo.
ART napisal/a
Czy to oznacza że powinniśmy się obawiać o jakość pozostałych piw tam warzonych?
Czy to oznacza że powinniśmy się obawiać o jakość pozostałych piw tam warzonych?
Comment