Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzysiu
piwo a wegetarianizm
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezesto jak to jest z tym piwem wśród wegetarian?Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes: "to jak to jest z tym piwem wśród wegetarian?"
No, jak to jak? Pan pije, pani pije, pan pije... Skoro T-A jest na tym Forum, Żą jest na tym Forum, Carlberg wirtualnie, ale jest, niżej niepodpisana tyż - to chyba znaczy, że bycie wegetarianinem nie oznacza niechęci do piwaCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.Comment
-
Kurka, ostatnio dowiedziałam się, że dwie osoby z Forum szykują się na dietę bezmiesną, choć na jakiś czas - to jest chyba zaraźliwe
Ponoć wege stanowią 3% Polaków - siedziałam w weekend na zajęciach i na 4 osoby, 3 były roślinożerne => przypadki chodzą po ludziach...
Jakiś stary temat wygrzebuję, ale i tak nie doścignę w tym e-prezesaCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.Comment
-
[QUOTE=cyborg_marcel]Kurka, ostatnio dowiedziałam się, że dwie osoby z Forum szykują się na dietę bezmiesną, choć na jakiś czas - to jest chyba zaraźliwe
Ponoć wege stanowią 3% Polaków - siedziałam w weekend na zajęciach i na 4 osoby, 3 były roślinożerne => przypadki chodzą po ludziach...
Może chodzi o to, że teraz będą warzyć piwo wyłącznie ze słodu bez robaków??Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika khamMoże chodzi o to, że teraz będą warzyć piwo wyłącznie ze słodu bez robaków??
Ufff... dobrze, że staram się czasem podchodzić zdrowo rozsądkowo doCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelJak pomyślisz o tym wegetariańskim piwie, które zostało przelane do butelek po jakiejś chemii, tudzież butelek skalanych wcześniej przez mięsożerne usta...
Ufff... dobrze, że staram się czasem podchodzić zdrowo rozsądkowo do
Piwo w butelce po Domestosie czy innym Ludwiku?! To jakaś odmiana ekstremalnej sterylizacji musi być!Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika khamPiwo w butelce po Domestosie czy innym Ludwiku?! To jakaś odmiana ekstremalnej sterylizacji musi być!Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelChemią nazywam butelki po piwach, gdzie na etykiecie możesz przeczytać, ile to witamin i E coś tam zawartość posiadała...Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelKurka, ostatnio dowiedziałam się, że dwie osoby z Forum szykują się na dietę bezmiesną, choć na jakiś czas - to jest chyba zaraźliwe
Jakiś stary temat wygrzebuję, ale i tak nie doścignę w tym e-prezesa
Nota bene nadal nie jem mięsa innego niż ryby, po prostu mnie do niego nie ciągnie, po drugie ryby są zdrowsze.
Jestem za to dowodem na fakt, że można długo nie jeść mięsa i mieć wyniki w porządku. No i wcale nie być chudym. Zawsze mnie śmieszyło, jak ludzie się dziwili, ze nie jem miesa, bo nie wyglądam jakbym nie jadł
Własnie przeczytałem swój post sprzed pół roku. No i jak widać dojrzałem do tej decyzji
A z ciekawostek słyszałem historię zaangażowanego wegetarianin, który miał w zwyczaju wchodzić do sklepu mięsnego i rzucić w kierunku klientów stojacych w kolejce hasło "Twoje ciało, grobem zwierzat!". Jak to usłyszałem nieźle się uśmiałem.Comment
-
"Ruszaj się Bruno, idziemy na piwo;
Niechybnie brakuje tam nas!
Od stania w miejscu niejeden już zginął,
Niejeden już zginął kwiat!"Comment
-
Ja, choć tutaj nie deklarowalem
Od 14 lat, obecnie weganizm z małymi grzechami w postaci piwa z laktozą
Ciekawy temat, dzięki za wygrzebanie.Comment
Comment