Możemy sie tylko łudzić ,że takie COŚ sie uda stworzyć...może założyć wstępny temat tylko i wylącznie z wpisami...bez zbędnych dygresji? Gdyby znalazła się znaczna ilość osób ,którym pomysł by się spodobał,wtedy możnaby zacząć intensywnie rozmyślać. Co do piwa to myśle ,że większy zbyt miałoby rzeczywiście jakieś średnio chmielone jasne piwko.Czyżby nastała nowa kampania w Browar.biz?
piwo browar-bizowe
Collapse
X
-
Z wpisami masz rację, tylko wpis i ilość, 0 dyskusji.
Co do stylu piwnego to na forum koźlak czy inny specjał miałby pewnie i większe wzięci niż Pils, tu ludzie mają dobrego smaka. Sądzę jednak, że browar by w to nie wszedł. Może jak by pierwsza akcja wypalił, za 2 razem.To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
Pozostaje jeszcze pytanie czy chcemy organizować piwo dla ludzi spoza for...do których edukacja piwna jest słabo znana...mnie osobiście koźlak lub porter odpowiadałby...a z dystrybucją byłoby łatwiej bo termin przydatności byłby duuużo dłuższy.chickkiller :)
Comment
-
-
To już każdy by sam musiał sobie odpowiedzieć na takie pytanie, ale myślę, że narazie dyskusja o rodzaju piwa jest przedwczesna. Jak by ludzie zdeklarowali się na odpowiednią ilość, to wtedy trzeba by w browarach podowiadywać się co są skłonni uwarzyć i za ile.To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaWłaściwie czemu nie? Możnaby zamówić u Gocha np. piwo Zlotowe
(...)
Comment
-
-
[QUOTE=Chris]Najrozsądniej by bylo wysyłać paczki zbiorcze do największych miast...nie ze względu na samą wielkość ,ale na liczbe ludzi aktywnych na forum....Wrocław...Warszawa...Kraków itd (...)QUOTE]
Biorą pod uwagę że na nasze Trójmiejskie spotkania przychodzi ok. 20 osób (w porywach do prawie 30), Trójmiasto powino otrzymać paczkę jedno z pierwszych
Comment
-
-
[QUOTE=abernacka]Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ChrisNajrozsądniej by bylo wysyłać paczki zbiorcze do największych miast...nie ze względu na samą wielkość ,ale na liczbe ludzi aktywnych na forum....Wrocław...Warszawa...Kraków itd (...)QUOTE]
Biorą pod uwagę że na nasze Trójmiejskie spotkania przychodzi ok. 20 osób (w porywach do prawie 30), Trójmiasto powino otrzymać paczkę jedno z pierwszychchickkiller :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezesdlatego propozycja SK wydaje mi się sensowna. rozmawiałem z Tomkiem i mówił, że nie ma z tym problemu, zwłaszcza teraz gdy można butelkować w trzy rodzaje butelek (EURO, bączek lub nRW).Last edited by iron; 2006-04-27, 14:08.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezestaka obcja też jest możliwa, ale i w przypadku innego piwa częściowy udział z pełnej warki.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ironStary Kraków ma pewnie jeszcze jedną zaletę - można zapewne od Niego odkupić część partii Amber Ale (np. 1/4 czyli 450 litrów -900 butelek) zaetykietować jako piwo browar.bizowe i dystrybuować chętnym. Na 900 butelek zbyt by się pewnie znalazł. To by była taka dobra "wprawka" na początek...Last edited by JAckson; 2006-04-27, 14:13.MM961
4:-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ironStary Kraków ma pewnie jeszcze jedną zaletę - można zapewne od Niego odkupić część partii Amber Ale (np. 1/4 czyli 450 litrów -900 butelek) zaetykietować jako piwo browar.bizowe i dystrybuować chętnym. Na 900 butelek zbyt by się pewnie znalazł. To by była taka dobra "wprawka" na początek...*****************************
Przyjmę, wymienię, kupię - wszystko co związane z browarami Mullera w Rybniku!!!
Comment
-
Comment