Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka
Nowe piwo z Gościszewa.
Collapse
X
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaNo, moje było osobiście przeze mnie przywiezione z Browaru (...)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bombadil13Marcinie, kobiecie takie słowa, wstydź się
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaNo, moje było osobiście przeze mnie przywiezione z Browaru
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernackaMusiało być to dawno temuDick Laurent is dead.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoyOszszywiście. Oczywiście Twoje plecy je wiozły i Twoje nogi pod nim pedałowały
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaNie chciałam Cię w to mieszać po prostuŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika garfunkelBombadil jak zwykle w formie dżentelmena .
A żeby było na temat to zgłaszam do konursu nazwę DŻENTELMENLast edited by Bombadil13; 2006-05-18, 08:37.Poszukuję
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bombadil13...w formie... ??? co to za ciasto- dżentelmen?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaMoże jakis ciastowaty jesteś?Last edited by Bombadil13; 2006-05-18, 08:50.Poszukuję
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bombadil13To był komplement, czy nie? (może w dotyku?)
Comment
-
-
Co to za marudzenie? mam pisać wyraźnie, że w formie czy bez formy dżentelmen?takie osobiste "wynurzenia"?to już nie wystarczy; niech mówią, co chcą, byleby mówili?
A co do nazwy, to mnie bawi, szczególnie w wersji : Dżentelmen jasny pełny. Szkoda, że małe są szanse na piwo ciemne, bo wtedy zamiast Dżentelmena mógłby być Brunet wieczorową porą...
Comment
-
Comment