Dziś dotarło i do mnie. W paczce był kalendarz i ładny zegar ścienny. Piwo jest naprawdę smaczne. Dziś wypiłem już 5.
sklep internetowy Browar Czarnków
Collapse
X
-
Dzisiaj, dzwoniąc do browaru, dowiedziałem się, że wysyłka jest mozliwa jeszcze przed zaksiegowaniem wpłaty na ich konto, po uprzednim przefaksowaniu dokonanego przelewu. Ot, wczoraj dwoje znajomych poprosiło mnie o sprowadzenie im piwa na sylwestrowe spotkanie. Wg browaru piwo dotrze na czas i to z nową, świeżą warką, którą jutro butelkują. Przy okazji zamówiłem dla siebie Eire
Czarnków - tak trzymać!Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika magstrozOczywiści, jest to możliwe w przypadku stałych klientów, których gorąco pozdrawiam!!!
Może przynajmniej doczekam się odpowiedzi na swoje pytanie.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika magstrozNie rozumiem pytania, ceny za wysyłke są podane na stronie Browaru Czarnków!
Znalazłem jedynie coś takiego: "KOSZTY PRZESYłKI ZGODNIE Z CENNIKIEM FIRMY KURIERSKIEJ;"
A ja jednak wolał bym znać koszt wysyłki zanim złożę zamówienie, czyli przed, a nie po!
PozdrawiamComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fellix-f1A co tu rozumieć! Przed świętami poszukiwałem kosztów wysyłki i nie znalazłem niestety.
Znalazłem jedynie coś takiego: "KOSZTY PRZESYłKI ZGODNIE Z CENNIKIEM FIRMY KURIERSKIEJ;"
A ja jednak wolał bym znać koszt wysyłki zanim złożę zamówienie, czyli przed, a nie po!
Pozdrawiam
"Aktualne ceny za wysyłkę piwa !
wtorek, 05 grudzień 2006
Poniżej przedstawiam koszt wysyłki w zależności od ilości kartonów:
1 karton - 25zł
2 kartony - 25 zł
3 kartony - 38 zł
4 kartony - 50 zł
5 kartonów - 60 zł
6 kartonów - 72 zł
7 kartonów - 85 zł
8 kartonów - 96 zł
9 kartonów - 110 zł
10 kartonów - 120 zł
W związku z powyższym wyłączono moduł doliczający koszt przesyłki do zamówienia, a koszt jak powyżej należy doliczyć do wartości zamówienia.
W przyszłości pojawi się moduł, który będzie automatycznie doliczał koszt przesyłki - o czym poinformujemy. "Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JaroslavNA głównej stronie wyraźnie podano koszty przesyłki:
"Aktualne ceny za wysyłkę piwa !
wtorek, 05 grudzień 2006
Poniżej przedstawiam koszt wysyłki w zależności od ilości kartonów:
1 karton - 25zł
2 kartony - 25 zł
3 kartony - 38 zł
4 kartony - 50 zł
5 kartonów - 60 zł
6 kartonów - 72 zł
7 kartonów - 85 zł
8 kartonów - 96 zł
9 kartonów - 110 zł
10 kartonów - 120 zł
W związku z powyższym wyłączono moduł doliczający koszt przesyłki do zamówienia, a koszt jak powyżej należy doliczyć do wartości zamówienia.
W przyszłości pojawi się moduł, który będzie automatycznie doliczał koszt przesyłki - o czym poinformujemy. "
Przepraszam za zamieszanie. Ślepota ze mnie.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wielki_BDzisiaj, dzwoniąc do browaru, dowiedziałem się, że wysyłka jest mozliwa jeszcze przed zaksiegowaniem wpłaty na ich konto, po uprzednim przefaksowaniu dokonanego przelewu. Ot, wczoraj dwoje znajomych poprosiło mnie o sprowadzenie im piwa na sylwestrowe spotkanie. Wg browaru piwo dotrze na czas i to z nową, świeżą warką, którą jutro butelkują. Przy okazji zamówiłem dla siebie Eire
Czarnków - tak trzymać!
Kurierowi, któremu - pomimo trzeciej już dostawy - do głowy jakoś nie chce wejść, że można byc takim wariatem, żeby kupować piwo na drugim końcu Polski, wręczyłem jedną butelczynę. Chłop stwierdził, że to musi być piwo-cud, w czym go utwierdziłem Zobaczymy co mi powie przy następnej dostawie.
No i należne podziękowania i pozdrowienia dla Browaru Czarnków - TAK TRZYMAĆ! I do siego roku!Comment
-
Namawiali namawiali i namówili...
Czekam na karton Eire i Niepasteryzowanego.Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.Comment
-
Zamówione w niedzielę, wysłane w wtorek, dostarczone w środę. Co prawda do Poznania z Czarnkowa dość blisko, ale i tak wielkie brawa za szybkość. Dobrym pomysłem jest korzystanie z prywatnej firmy kurierskiej co na pewno usprawnia proces logistyczny. Teraz tylko wypada cieszyć się z wspaniałego piwa. Jednocześnie wielkie podziękowania dla tych, którym "chciało się chcieć".Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika lukin75Zamówione w niedzielę, wysłane w wtorek, dostarczone w środę. Co prawda do Poznania z Czarnkowa dość blisko, ale i tak wielkie brawa za szybkość. Dobrym pomysłem jest korzystanie z prywatnej firmy kurierskiej co na pewno usprawnia proces logistyczny. Teraz tylko wypada cieszyć się z wspaniałego piwa. Jednocześnie wielkie podziękowania dla tych, którym "chciało się chcieć".Comment
-
Comment