Jak będziesz sprawdz proszę temat jeszcze raz i daj znać,bo już niczego nie jestem pewien W nagłowku zamówienia jest ,że mam zapłacić 25 zl .W podsumowaniu rachunku jest 0,00 za transport.Zgłupiałem ,ale 5 dych za transport nie dam
sklep internetowy Browar Czarnków
Collapse
X
-
Sklep jest w fazie testów, więc nie ma pewności, co do np. kosztów dostawy. Jak piwo bedziesz miał już w domu, to wszystko będzie jasne. Ja tez sobie złożyłem zamówienie, ale tylko na 20 piw noteckich, i od razu dokonałem przelewu (dzisiaj). Nie jest to taniocha, ale skoro nigdy nie było mi dane skosztować tego wychwalanego piwa, to decyzja mogła byc tylko jedna.
Jeśli okaże się, że za 25 zł kosztów przesyłki można zamawiać większe ilości (no tak, wieksze, ale gdzies musi byc granica), to byłaby to fajna sprawa. Mam znajomego forumowicza z Rybnika, który pewnie chętnie wejdzie w interes.Comment
-
wątpliwości co do kosztów za wysyłkę
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wielki_BSklep jest w fazie testów, więc nie ma pewności, co do np. kosztów dostawy. Jak piwo bedziesz miał już w domu, to wszystko będzie jasne. Ja tez sobie złożyłem zamówienie, ale tylko na 20 piw noteckich, i od razu dokonałem przelewu (dzisiaj). Nie jest to taniocha, ale skoro nigdy nie było mi dane skosztować tego wychwalanego piwa, to decyzja mogła byc tylko jedna.
Jeśli okaże się, że za 25 zł kosztów przesyłki można zamawiać większe ilości (no tak, wieksze, ale gdzies musi byc granica), to byłaby to fajna sprawa. Mam znajomego forumowicza z Rybnika, który pewnie chętnie wejdzie w interes.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wielki_BMam znajomego forumowicza z Rybnika, który pewnie chętnie wejdzie w interes.*****************************
Przyjmę, wymienię, kupię - wszystko co związane z browarami Mullera w Rybniku!!!
*****************************Comment
-
Myślę, że teraz właściciele sklepików nie będą już mieli wykrętu nie mając w swojej ofercie Noteckiego Myślę, że dla sklepów to dobra oferta (na pewno taniej niż jeździć co tydzieb do browaru), a i dla klienta indywidualnego nie jest to cena zaporowa.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zythumMyślę, że teraz właściciele sklepików nie będą już mieli wykrętu nie mając w swojej ofercie Noteckiego Myślę, że dla sklepów to dobra oferta (na pewno taniej niż jeździć co tydzieb do browaru), a i dla klienta indywidualnego nie jest to cena zaporowa.Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika magstrozTakie żarty - NIE MÓJ POZIOM.
Takoż przeczytaj moje posty w tamtym temacie.browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]Comment
Comment