Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dziku
sklep internetowy Browar Czarnków
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dzikuInternetowy sklep - internetowym sklepem, ale co się stało z przybrowarowym sklepem (i szynkiem) istniejącym w realu? Niedawno jechałem nad Drawę przez Czarnków (piątek wieczór) - sklep i bar zamknięte (rozpacz jadących). Jak wracaliśmy (niedziela wczesne popołudnie) - sytuacja ta sama. Co do niedzieli - rzecz zrozumiała (chociaż kiedyś chyba bar był czynny i w niedziele), ale w piątek?
Przybrowarowa pijalnia jest czynna:
pn-wt. 10-17
sr-piąt. - 9-21
sob -nd - 8-15
pozdrowionkaComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika woosaaWitam. Sklep już rusza !!! Można zamawiać po 20 szt (40,60,80 itd) Piwa paster. i niepasteryzowane. PZDRComment
-
Ja wiem czy drogo. Po 1 PLN do piwa. Jeżeli piwo będzie po 1,20 to razem wyjdzie po 2,20 - to nie jest tragedia jak ktoś (jak ja) chce mieć stały dostep do Noteckiego.
ps. przy kartonie 24 sztukiLast edited by zythum; 2006-12-01, 20:20.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zythumJa wiem czy drogo. Po 1 PLN do piwa. Jeżeli piwo będzie po 1,20 to razem wyjdzie po 2,20 - to nie jest tragedia jak ktoś (jak ja) chce mieć stały dostep do Noteckiego.
ps. przy kartonie 24 sztukiComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zythumJa wiem czy drogo. Po 1 PLN do piwa. Jeżeli piwo będzie po 1,20 to razem wyjdzie po 2,20 - to nie jest tragedia jak ktoś (jak ja) chce mieć stały dostep do Noteckiego.
ps. przy kartonie 24 sztuki
Zygmunt. skąd takie liczy i obliczenia? Karton ma tylko 20 gniazd a nie 24. A jedna flaszka "noteckiego niepasteryzowanego" kosztuje 1,5zł. Czyli jedna butelka kosztuje z transportem 2,75zł. Wg. mnie to stanowczo za dużo. Większą frajdę zrobi się jak samemu wybierze się do Czarnkowa po piwo.
Ps. Przy okazji będzie można odwiedzić sam browar.Last edited by abernacka; 2006-12-02, 13:51.Comment
-
Hmm chyba nie będzie taniej jeździć co tydzień do browaru. A wyliczenia stąd, że jak ostatnio czyli rok temu kupowałem na kartony to w kartonie było 24 piwa i kosztowały po 1,10.
Zresztą dyskusja jest akademicka bo jeżeli tyle sobie życzy kurier to nie będzie taniej.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika magstrozNiestety tle liczy sobie firma kurierska - browar nie ma na to wpływu.
Na stronie mamy zapis: 8. Do kwoty zamówienia należy doliczyć koszt przesyłki - 25 zł.
Jak dla mnie brzmi to jednoznacznie - 25 PLN przesyłka bez względu czy zamówię 20 czy 220 sztuk...Piweczko Roku 2007 rozstrzygnięte!
W browar.biz: smrtan | w Piweczko.org: slobodan
Mój browar domowy
Etykiety moich piw domowychComment
-
Niestety tak nie jest. 25zł to opłata za jeden karton. Tak więc, jeżeli zamawiasz np. 4 katony za przesyłkę zapłacisz 100złComment
-
Na forum browaru Czarnków coś innego można było przeczytać od pani Magdy.Comment
-
Dzięki, niepotrzebuje twojego rachunku.
Już za chwileczkę za momencik wybieram się do Czarnkowa po "Noteckie". Tak więc ta wiedza mi nie jest zbytnio do szczęścia potrzebna.
Ps. Dziwne p. Magda tutaj magstroz wydawała mi się kompetentna w tym co pisze. Okazuje sie jednak, że nie do końca tak jest.Comment
Comment