sklep internetowy Browar Czarnków

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • supersklep
    Kapitan Lagerowej Marynarki
    • 2005.01
    • 982

To zobaczcie co pisza na oficjalnej stronie miasta-http://www.czarnkow.pl/newsarch_pokaz.php3?numer=518

Comment

• supersklep
      • 2005.01
      • 982

No i stało sie ! do dwóch razy sztuka i za drógą przesyłką zbili prawie cały karton piwa i zgineła faktura .Wiem jak te firmy przesyłkowe obchodzą sie z paczkami (nieważne czy tam jest napisane ostrożnie szkło)

Comment

• kopyr
        Pułkownik Chmielowy Ekspert
        • 2004.06
        • 9475

ZIELONA BUTELKA!!!???? Czy oni na głowę upadli?? Kto im to doradził? Kibice Lecha
        blog.kopyra.com

Comment

• peter007
          Major Piwnych Rewolucji
          • 2004.06
          • 2820

Temat chyba trochę nieaktualny
          Jeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci się

Comment

• Bombadil13
            Major Piwnych Rewolucji
            • 2005.05
            • 2479

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika supersklep
            No i stało sie ! do dwóch razy sztuka i za drógą przesyłką zbili prawie cały karton piwa i zgineła faktura .Wiem jak te firmy przesyłkowe obchodzą sie z paczkami (nieważne czy tam jest napisane ostrożnie szkło)
            Aleś dał z tą drugą. FCJP
            A już chciałem zamawiać dwa kartoniki, teraz mi dałeś do myślenia.
            Czy firmy kurierskie nie odpowiadają za stan towaru w przypadku gdy noszą oznaczenia "UWAGA SZKŁO"?
            Poszukuję

Comment

• sandacz
              Porucznik Browarny Tester
              • 2007.01
              • 345

Ja niedawno zamawiałem po raz pierwszy - wziąłem jeden karton. Całe szczęście przyszedł w całości, ale za to spóźniony o, bagatela, 27 godzin. A bardzo zależało mi, żeby przyszedł na czas, bo wtedy kurier zastałby mnie w domu, a tak odebrała matka, która krzywo patrzy na moje zainteresowanie piwem.
              Jak widać po naszych i po wielu innych przypadkach, ta firma kurierska na M to kolejna dziadowska firma, oczywiście na swojej stronie smarująca sobie gębę frazesami o swojej wspaniałości Swoją drogą zastanawiam się, jak można zbić karton - i to cały, jak mówisz - który jest przecież z grubej tektury, a butelki w nim siedzą stabilnie, bo w przegródkach... Chyba rzucają tym o ścianę, bo inego wytłumaczenia nie widzę.

A ponad wszystko: gratulacje dla Browaru Czarnków za prosty acz genialny pomysł sprzedaży piwa przez internet

Comment

• supersklep
                • 2005.01
                • 982

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sandacz
                Swoją drogą zastanawiam się, jak można zbić karton - i to cały, jak mówisz - który jest przecież z grubej tektury, a butelki w nim siedzą stabilnie, bo w przegródkach... Chyba rzucają tym o ścianę, bo inego wytłumaczenia nie widzę.

Raz dostałem paczkę z Browamatora z porozbijanymi cieknącymi puszkami metalowymi z ekstraktami do wyrobu piwa !!! i też były opakowane w grube kartony ,to co to dla nich za trudnośc zbić szkana butelkę

Comment

• supersklep
                  • 2005.01
                  • 982

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bombadil13
                  Aleś dał z tą drugą. FCJP
                  A już chciałem zamawiać dwa kartoniki, teraz mi dałeś do myślenia.
                  Czy firmy kurierskie nie odpowiadają za stan towaru w przypadku gdy noszą oznaczenia "UWAGA SZKŁO"?

Zobaczymy w poniedziałek jak zadzwonię do browaru

Comment

• kadarek
                    Kapral Kuflowy Chlupacz
                    • 2005.06
                    • 60

To zobaczcie co pisza na oficjalnej stronie miasta-http://www.czarnkow.pl/newsarch_pokaz.php3?numer=518
                    Koniec swiata Panie Popiołek !
                    Noteckie we flaśkach 0,5
                    Wychodzi na to, że to prawda jak już sam szef mówi ...

Comment

• kadarek
                      Kapral Kuflowy Chlupacz
                      • 2005.06
                      • 60

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kadarek
                      Koniec swiata Panie Popiołek !
                      Noteckie we flaśkach 0,5
                      Wychodzi na to, że to prawda jak już sam szef mówi ...
                      No i wpadka
                      Nabrał mnie Supersklep tak, że "2006r" pod artykułem nie zauważyłem - dopiero w innym temacie
                      a już się wystraszyłem

Comment

• woosaa
                        Major Piwnych Rewolucji
                        🍼🍼
                        • 2005.07
                        • 1553

Też się dałem nabrać .Nawet do znajomych porozsyłałem te wiadomość o nowych flaszkach z Czarnkowa .PZDR
                        mb WOS

Comment

• supersklep
                          • 2005.01
                          • 982

No i narazie ja jestem jedynym poszkodowanym w tej prawie ,bo do browaru nie doszły jeszcze żadne dokumenty o zbiciu i przepakowaniu kartonu piwa przez Masterlink

Comment

• supersklep
                            • 2005.01
                            • 982

Muszę napisać że Browar Czarnków nawet nie odpowiedział na mój e-mail w sprawie rozbitej paczki przez firmę Masterlink .Pytałem się w e-mailu czy doszły jakieś dokumenty z Masterlinka ,nie chodzi o te zaledwie 6 piw ale o fakt że browar sie nie interesuje wcale losem
                            piw po tym jak już ktoś za nie zapłaci
                            Last edited by supersklep; 2007-03-15, 09:24.

Comment

• woosaa
                              Major Piwnych Rewolucji
                              🍼🍼
                              • 2005.07
                              • 1553

Od 1 kwietnia trzeba więcej płacić za produkty CZARNKOWA !!! Noteckie za 1,70 a Eire 1,75. Oj niedobrze.PZDR
                              mb WOS

Comment

• kopyr
                                Pułkownik Chmielowy Ekspert
                                • 2004.06
                                • 9475

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika woosaa
                                Od 1 kwietnia trzeba więcej płacić za produkty CZARNKOWA !!! Noteckie za 1,70 a Eire 1,75. Oj niedobrze.PZDR
                                Dobrze, dobrze - wreszcie ktoś pomyślał o pozycjonowaniu cenowym. Jedno z najlepszych piw w Polsce nie moze kosztować tyle co marketowe siury. Byle tylko nie poprzestali na podniesieniu ceny.
                                Last edited by kopyr; 2007-03-21, 17:35.
                                blog.kopyra.com

Comment

Przetwarzanie...