To zobaczcie co pisza na oficjalnej stronie miasta-http://www.czarnkow.pl/newsarch_pokaz.php3?numer=518
sklep internetowy Browar Czarnków
Collapse
X
-
-
No i stało sie ! do dwóch razy sztuka i za drógą przesyłką zbili prawie cały karton piwa i zgineła faktura .Wiem jak te firmy przesyłkowe obchodzą sie z paczkami (nieważne czy tam jest napisane ostrożnie szkło)
Comment
-
ZIELONA BUTELKA!!!???? Czy oni na głowę upadli?? Kto im to doradził? Kibice LechaComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika supersklepNo i stało sie ! do dwóch razy sztuka i za drógą przesyłką zbili prawie cały karton piwa i zgineła faktura .Wiem jak te firmy przesyłkowe obchodzą sie z paczkami (nieważne czy tam jest napisane ostrożnie szkło)
A już chciałem zamawiać dwa kartoniki, teraz mi dałeś do myślenia.
Czy firmy kurierskie nie odpowiadają za stan towaru w przypadku gdy noszą oznaczenia "UWAGA SZKŁO"?PoszukujęComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika supersklepNo i stało sie ! do dwóch razy sztuka i za drógą przesyłką zbili prawie cały karton piwa i zgineła faktura .Wiem jak te firmy przesyłkowe obchodzą sie z paczkami (nieważne czy tam jest napisane ostrożnie szkło)
Jak widać po naszych i po wielu innych przypadkach, ta firma kurierska na M to kolejna dziadowska firma, oczywiście na swojej stronie smarująca sobie gębę frazesami o swojej wspaniałości Swoją drogą zastanawiam się, jak można zbić karton - i to cały, jak mówisz - który jest przecież z grubej tektury, a butelki w nim siedzą stabilnie, bo w przegródkach... Chyba rzucają tym o ścianę, bo inego wytłumaczenia nie widzę.
A ponad wszystko: gratulacje dla Browaru Czarnków za prosty acz genialny pomysł sprzedaży piwa przez internetComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sandaczSwoją drogą zastanawiam się, jak można zbić karton - i to cały, jak mówisz - który jest przecież z grubej tektury, a butelki w nim siedzą stabilnie, bo w przegródkach... Chyba rzucają tym o ścianę, bo inego wytłumaczenia nie widzę.
Raz dostałem paczkę z Browamatora z porozbijanymi cieknącymi puszkami metalowymi z ekstraktami do wyrobu piwa !!! i też były opakowane w grube kartony ,to co to dla nich za trudnośc zbić szkana butelkę
Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bombadil13Aleś dał z tą drugą. FCJP
A już chciałem zamawiać dwa kartoniki, teraz mi dałeś do myślenia.
Czy firmy kurierskie nie odpowiadają za stan towaru w przypadku gdy noszą oznaczenia "UWAGA SZKŁO"?
Zobaczymy w poniedziałek jak zadzwonię do browaru
Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika supersklepTo zobaczcie co pisza na oficjalnej stronie miasta-http://www.czarnkow.pl/newsarch_pokaz.php3?numer=518
Noteckie we flaśkach 0,5
Wychodzi na to, że to prawda jak już sam szef mówi ...Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kadarekKoniec swiata Panie Popiołek !
Noteckie we flaśkach 0,5
Wychodzi na to, że to prawda jak już sam szef mówi ...
Nabrał mnie Supersklep tak, że "2006r" pod artykułem nie zauważyłem - dopiero w innym temacie
a już się wystraszyłemComment
-
No i narazie ja jestem jedynym poszkodowanym w tej prawie ,bo do browaru nie doszły jeszcze żadne dokumenty o zbiciu i przepakowaniu kartonu piwa przez Masterlink
Comment
-
Muszę napisać że Browar Czarnków nawet nie odpowiedział na mój e-mail w sprawie rozbitej paczki przez firmę Masterlink .Pytałem się w e-mailu czy doszły jakieś dokumenty z Masterlinka ,nie chodzi o te zaledwie 6 piw ale o fakt że browar sie nie interesuje wcale losem
piw po tym jak już ktoś za nie zapłaciLast edited by supersklep; 2007-03-15, 09:24.
Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika woosaaOd 1 kwietnia trzeba więcej płacić za produkty CZARNKOWA !!! Noteckie za 1,70 a Eire 1,75. Oj niedobrze.PZDRLast edited by kopyr; 2007-03-21, 17:35.Comment
Comment