Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART
sklep internetowy Browar Czarnków
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika magstrozLUDZIE!!!
CHODZI O POSŁA KRZYSZTOFA CZARNECKIEGO Z TRZCIANKI, POSŁA PiS!!!
Nerwowa ta Magda... ale po co im ten cukier to nie wie...Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika magstrozJa nie technolog- ale sie dowie na pewno.
Żałuję tylko, że inne browary nie muszą podawać rzetelnych informacji, jakich surowców używają do produkcji swoich piw. Czarnków jest o tyle na tapecie, że jako przedsiębiorstwo skarbu państwa musi ogłaszać zamówienia publicznie.
Domyślam się, że ten cukier nie idzie do kawy Administratora, ani do piw jasnych. Prędzej do Eire, które jest bez drożdży, spasteryzowane i jest słodkawe.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wielki_BNo cóż, Magdo, pytanie się głównego technologa o to, po co w takim browarze, jak Czarnków, 15 ton cukru, nie należało do misji bezpiecznych. Tak rozumiem brak Twojej odpowiedzi
Żałuję tylko, że inne browary nie muszą podawać rzetelnych informacji, jakich surowców używają do produkcji swoich piw. Czarnków jest o tyle na tapecie, że jako przedsiębiorstwo skarbu państwa musi ogłaszać zamówienia publicznie.
Domyślam się, że ten cukier nie idzie do kawy Administratora, ani do piw jasnych. Prędzej do Eire, które jest bez drożdży, spasteryzowane i jest słodkawe.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika magstrozTak - cukier potrzebny jest do Eire - posiadam wszystkie dane, ale właściwie nie jestem upoważniona aby je udostępniać.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
widocznie m.in. też korzystają z tego dodatku niesłodowanego. niestety. najgorsze jest to że nie podaje sie tej informacji na etykietach, co moim zdaniem nie jest wobec nas konsumentów w porządku.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
czułbym się lepiej wiedząc z czego wytworzono produkt który spożywam. niezależnie czy jest to mały czy duży browar.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
Comment