Co sądzicie o powstaniu sklepu internetowego Browaru Czarnków?
sklep internetowy Browar Czarnków
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika skandalTzn ten sklep już powstał czy co sądzimy o takim pomyśle powstania? Jak już jest to poprosze jakiś link.
to browar musi skalkulować czy mu się to opłaca. kupno sklepiku (czasem jest za darmo) + jedną osobę do obsługi + umowa z kurierem i wio...
beczulki byłyby fajne, ale na coś takiego może sobie pozwolić większy browar (raczej niestety).
popieram pomysł ogólnie!
Comment
-
-
Browar Żnin ma taki sklep. Problemem jest tylko cena transportu piwa - wychodzi za drogo - tego błędu i Czarnków musiałby uniknąć.
Może dogadacie się ze Żninem i jeszcze z Fortuną i zrobicie wspólny Wielkopolski Piwny Sklep Internetowy Tańsze koszty, lepsza reklama, lepszy wybór dla kupującego (przy obowiązkowej skrzynce może do niej włożyć kilka różnych piw) a co za nim idzie lepszy obrót
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika magstrozCo sądzicie o powstaniu sklepu internetowego Browaru Czarnków?
Comment
-
-
może ciekawym wyjściem byłoby nawiązanie współpracy z BrowarBizem gdzie jest możliwość aby różne sklepiki funkcjonowały w jednym miejscu- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika khamWłaśnie dla tego proponowałem beczki. Nie płacisz za transport szkła a 5l to akurat by się do grila nadawało.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ShlangbaumMoże dogadacie się ze Żninem i jeszcze z Fortuną i zrobicie wspólny Wielkopolski Piwny Sklep Internetowy Tańsze koszty, lepsza reklama, lepszy wybór dla kupującego (przy obowiązkowej skrzynce może do niej włożyć kilka różnych piw) a co za nim idzie lepszy obrót
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika lukextroszke mało sprecyzowane...tzn to ma być fan shop czy jak? koszulka z eire ciemne(front) byla by przyjemna a na plecach nieduze logo browaru
A serio to na sprzedaży gadrzetów to taki sklep by pewnie lepiej zarobił niz na samym piwie.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTmoże ciekawym wyjściem byłoby nawiązanie współpracy z BrowarBizem gdzie jest możliwość aby różne sklepiki funkcjonowały w jednym miejscu
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika khamTia i plecaczek typu lodówka turystyczna z wyprofilowanymi miejscami na buteleczki.
A serio to na sprzedaży gadrzetów to taki sklep by pewnie lepiej zarobił niz na samym piwie.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezesa jak sobie wyobrażasz naopełnianie takich beczek?? do tego musi być odpowiednie urządzenie, które browar musiałby zakupić. w Polsce stosuje coś takiego tylko browar Tyski i to też nie jestem pewien czy nie robi tego za niego zleceniobiorca z Czech lub Niemiec gdzie takie opakowania są modne i powszechne.
Na początek chodźby ręczne by sprawdzić czy się przyjmie.
no nie jestem pewien czy tak wyjdzie taniej. koszt dowozu do wspólnego magazynu i wspólne go magazynowanie też kosztuje.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezesjeśli chodzi o gadżety, TAK, ale nie w przypadku piwa
nie chodzi mi tutaj o to abym ja oferował piwo. po prostu jest taka techniczna możliwość aby istniało kilka sklepików prowadzonych indywidualnie przez różne podmioty wewnątrz struktury browarbizu.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
Comment