Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kham
sklep internetowy Browar Czarnków
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika khamAno samo się nic nie sprzedaje. Trzeba promować markę a gadżety są metodą na promowanie na koszt klijęta. Później moga stanowić źródło zysku.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezesna to chyba trzeba zezwolenie na obrót alkoholem! a może się mylę?!
Poza tym napewno ma takie zezwolenie tylko nie chciał się przyznaćPoszukujęComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezesna to chyba trzeba zezwolenie na obrót alkoholem! a może się mylę?!- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART...
nie chodzi mi tutaj o to abym ja oferował piwo. po prostu jest taka techniczna możliwość aby istniało kilka sklepików prowadzonych indywidualnie przez różne podmioty wewnątrz struktury browarbizu.
(dobra natłukłem już wystarczająco postów na dziś )Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezesOK, od jutra (no pojutrza) wystawiam gadżety na allegro. jak myślisz dużo będzie chętnych???Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezesOK, od jutra (no pojutrza) wystawiam gadżety na allegro. jak myślisz dużo będzie chętnych???Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kham... klijęta...
Jeśli uważasz, że trzepanie gadżetów jest takie proste i zyskowne, to czemu firmy wliczają to w koszty, a nie do podstawowej działalności? Poza tym, jeśli uważasz, że prowadzenie takiego sklepu jest łątwe i przyjemne, to zrób to sam. Nachapiesz się kasy tyle, że będziesz mógł browarowiczom sprzedawać piwo z 50% bonifikatą.Comment
-
Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KrzysiuHmmm ...
Jeśli uważasz, że trzepanie gadżetów jest takie proste i zyskowne, to czemu firmy wliczają to w koszty, a nie do podstawowej działalności?
A swoją drogą konstrukcja słowa "klijęt" zwaliła mnie z fotelaComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KrzysiuHmmm ...
Jeśli uważasz, że trzepanie gadżetów jest takie proste i zyskowne, to czemu firmy wliczają to w koszty, a nie do podstawowej działalności?Comment
-
Jestem za!!!
Jeśli powstanie na pewno bedę piwo kupował.
Sklep Browaru Żnin działa w ten sposób, że zamawia się bezpośrednio ze strony browaru, więc koszt funkcjonowania nie jest wysoki. Koszt przesyłki to 25 zł od skrzynki, zapłata za piwo przelewem na konto browaru. Nie jest to mało, ale jeszcze do przełknięcia.Comment
Comment