Czy są gdzieś zamieszczone wyniki plebiscytu Piwo roku 2005?
sklep internetowy Browar Czarnków
Collapse
X
-
takowoż i tu: http://www.browar.biz/artykuly.php?id=115- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
W browarze Czarnków z napełnianiem piwa do małych beczek 5 litrowych nie ma problemu!
Pochodzę z Czarnkowa i kilka lat temu pracowałem w "kufelku" nalezacym do Naszego browaru no i do czasu do czasu sprzedawałem piwko własnie w 5L gustownych beczkach.
P.S. Za Beczkę pobierana była kaucja , a wkomplecie był tez wkręcany kranik.Comment
-
Właśnie byłem na stronie sklepu browaru Żnin. Lekko przegieli z ceną według mnie. Piwo u nich jest droższe niż w sklepie a przecież idzie prosto od producenta, bez odwiedzania hurtownii i sklepu. Wychodzi po 2zł za butelkę + 25zł za przesyłkę. Troche dużo. W dodatku przy zakupie większym niż 1 skrzynka nie ma jakiś rabatów. Jeżeli Czarnków tworzyłby taki sklep sugerowałbym wprowadzenie jakiś normalnych cen.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ShlangbaumA tak wogóle, to jesteś pracownikiem browaru Dobrze byłoby wiedzieć komu się narażamy
Ogólnie jestem za istnieniem sklepiku, ale nie wiem czy pisać o ofercie, cenach czy formie takiego sklepiku.MM961
4:-)Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika magstrozA tak w ogóle to Noteckie wyrusza w Polskę z rajdem BMW- na pewno będzie we Wrocławiu i Krakowie - jak będę miała dokładny harmonogram to puszczę w obieg - może być ciekawie
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAcksonDołączam się do prośby o ujawnienie choćby obszaru Twoich działań zawodowych. Reklama, pracownik browaru, amator piwa z Czarnkowa. To by ułatwiło kontakt.
Ogólnie jestem za istnieniem sklepiku, ale nie wiem czy pisać o ofercie, cenach czy formie takiego sklepiku.Comment
Comment