Pytanie do Łodzian

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Pendragon
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛
    • 2006.03
    • 13969

Pytanie dotyczyło piw butelkowych

moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot

Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie

Comment

• Sokół83
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2004.12
      • 1598

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon
      Pytanie dotyczyło piw butelkowych
      to żadne
      Z INNEJ BECZKI

www.fotopolska.eu

Comment

• bialy-r
        Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
        • 2008.04
        • 100

Dziękuje za pomoc

Comment

• Pancernik
          Pułkownik Chmielowy Ekspert
          🥛🥛🥛🥛🥛
          • 2005.09
          • 9829

Oj, wystarczy wpaść do "Robala" po "Sarmackie Mocne". Butelkowe, a że w plastiku...

Comment

Related Topics

Collapse

• yavo
            Armenia, Erewań, 8 Abovyan St, Kilikia Beerhouse
            yavo
            Kolejny lokal w podziemiach , ale bardziej przytulny niż 379, taki a la ormiański zamek. W środku gorąco jak cholera, choć na zewnątrz +11.

Do wyboru cztery piwa: blanche, classic, unfiltered i dark. Ceny: 700 AMD / 0.33l, 900 / 0.5l. Blanche droższy - odpowiednio 800 i 1000. 3l...
            2023-02-20, 14:16
          • adam16
            2004.03.26 - 2004.03.28 - Międzynarodowe Targi Turystyki GLOB
            adam16
            Międzynarodowe Targi Turystyki, Sprzętu Turystycznego i Sportowego GLOB 26-28.03.2004

W ostatni weekend odbyły się w Katowicach Targi Turystyki. Wspominam o tych targach dlatego, że miały na nich swoje stoisko Browary Tyskie, oferujące zwiedzanie. Ja na stoisko zawitałem. I otrzymałem...
            2004-03-31, 14:57
          • o_slon
            Łódź piwo w centrum i nie tylko
            o_slon
            Przejrzałem wcześniejsze posty w tym dziale i widze ze jak pół roku temu Twilight Alehouse napisał że Łódź tutaj troche zaniedbana to nic się nie zmieniło.
            Mam nadzieję, że część ziomków się dołoży do pisania raportu bo kupowanie piwa w Łodzi to jak polowanie na jednorożca...
            2005-06-05, 17:08
          • ART
            Wielkie uaktualnienie 2015 - Łódzkie, Łódź ul. Północna 35
            ART
            Kolejny rok z rzędu...

Z racji mnogiej liczby piw w bazie danych i w tym roku czeka nas podsumowanie poprawności listy piw branych pod uwagę m.in. w Plebiscycie na Piwo Roku, komentarze też mi posłużą do uporządkowania spraw w BrowarBizie, zatem liczę na owocną współpracę...
            2014-12-18, 22:36
          • Pendragon
            Gdzie w niedzielę mozna zakupić w Łodzi piwa z Browarów Łódzkich?
            Pendragon
            Mam zamiar być we wrześniu. Mam nadzieję, że dotyczy to wakacji szkolnych a nie studenckich Przejrzałem pobierznie cały wątek i nie dopatrzyłem się albo przeoczyłem - w tym sklepie nie ma lokalnych wyrobów z Browarów Łódzkich? Gdzie zatem udać się w niedzielne poopołudnie po nie?
            2008-08-17, 21:38
          • Loading...
          • Koniec listy.
          Przetwarzanie...