Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika albeertos
Hmmm, jade w tym roku do Chorwacji na wakacje, moze warto wziąć skrzyneczkę na wymianę
Horse63, jakie to były butelki?
Butelki były podobne lub takie same w jakich sa sprzedawane Wojaki. Nie posiadam mozliwosci zrobienia fotki.Ewentualnie moge dokonać dokładnych pomiarów butelki
Kolega Sibarh napisał ze wrzuci fotke buteleczek. Ale jeszcze nie wrzucił na forum.
Chyba więc poczekamy na zdjecie.
Mam zdjecie kilku pełnych butelek. Wrzucę wieczorem. Będzie wiadomo jakie wziąść.
Niestety aktualnie aparat ( a w nim karta na której sa zdjęcia) pojechał nad jezioro. Zapomniałem wyjąć kartę.
Ale jak tylko wróci w niedzielę to zamieszczę zdjęcia.
Niestety aktualnie aparat ( a w nim karta na której sa zdjęcia) pojechał nad jezioro. Zapomniałem wyjąć kartę.
Ale jak tylko wróci w niedzielę to zamieszczę zdjęcia.
do czego to doszło, że aparaty żyją własnym, niezależnym życiem
kurs sprzed 3 miesięcy jak byłem wynosił w przybliżeniu 1€ = 80 dinarow, więc 1 PLN to obecnie ok 20 dinarów
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment