Bierhalle Katowice - teraźniejszość

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Shlangbaum
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    • 2005.03
    • 5828

No to za tydzień jadę do Katowic

Będzie Cię można tam Krzysztofie zastać kiedyś i poprosić o oprowadzenie po warzelnianych zakamarkach ?

Krakowski Konkurs Piw Domowych !

Comment

• Doodeck
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2003.05
      • 1612

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzysztof
      Wszystko wskazuje na to, że w najbliższą sobotę w godzinach popołudniowych/wieczornych Bierhalle w Katowicach zacznie funkcjonować.
      Będzie dostępne piwo Weizen.
      Czyli to już jutro !

Czy ustalona jest już cena ?
      Dalekosiężny
      Obserwator
      Obiektów
      Dynamicznie
      Epatujących
      Ciekawymi
      Koncepcjami

Comment

• boku
        Porucznik Browarny Tester
        • 2002.09
        • 444

Krzysztof jak nie postawisz tego jednego piwka w celach reklamowych to będzie klapa. Mam nadzieję, że mój nick wystarczy.

Comment

• iommi
          Major Piwnych Rewolucji
          • 2003.07
          • 1522

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika boku
          Krzysztof jak nie postawisz tego jednego piwka w celach reklamowych to będzie klapa. Mam nadzieję, że mój nick wystarczy.
          Koledze się chyba epoki pomerdały...
          A poza tym - cóż te "cele reklamowe" oznaczają? Wyjdziesz na ulicę i będziesz krzyczał: "Do Bierhalle zapraszamy, najlepsze piwo dla ciebie mamy"!?

Przyjmę, wymienię, kupię - wszystko co związane z browarami Mullera w Rybniku!!!

Comment

• boku
            • 2002.09
            • 444

Iommi ja tego nie adresowałem do Ciebie. Nie chcę abyś to Ty mi postawił. Naprawdę reklama jest dźwignią handlu i w tym stwierdzeniu nie ma ani odrobiny przesady. Jeśli Bierhale nie będzie przeznaczać 10-ciu procent zysku na reklamę, to ja słabo to widzę. Pociągiem możesz jechać do Warszawy z szybkością 160 km/h, ale nie ma reklamy, więc ludzie tłuką się drożej i dwa razy dłużej samochodem. Analogiczna sytuacja jest z piwem. Równie dobre piwo jak z KP można kupić za pół ceny ale prawie nikt o tym nie wie. Mały browar nie jest w stanie zrobić kampani reklamowej.

Comment

• Doodeck
              Major Piwnych Rewolucji
              • 2003.05
              • 1612

Równie dobre piwo jak z KP
              O jakim piwie z KP piszesz ?
              Dalekosiężny
              Obserwator
              Obiektów
              Dynamicznie
              Epatujących
              Ciekawymi
              Koncepcjami

Comment

• becik
                Generał Wszelkich Fermentacji
                🍼🍼
                • 2002.07
                • 14999

Dobry towar nie wymaga reklamy.
                Wyobraź sobie co by się działo gdyby każdy z forumowiczów chciał darmowe piwo.

Mimo, ze znam Krzysztofa juz chyba z 10 lat to mi by do głowy nie przyszło, żeby prosić go o postawienie piwa mimo że w warszawskiej Bierhalle byłem w pierwszych dniach po otwarciu.
                Kolejna rzecz, Krzysztof jest Piwowarem, a nie właścicielem Bierhalle, a chyba tylko ten drugi w ramach promocji może/nie moze dawać piwo za darmo....
                Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl

Comment

• grzes_ch
                  Kapitan Lagerowej Marynarki
                  • 2003.10
                  • 612

Czy w lokalach , które opisujesz w dziale piwo-gdzie dostajesz bezpłatne piwo za opisanie ww. na forum ?

Comment

• iommi
                    Major Piwnych Rewolucji
                    • 2003.07
                    • 1522

Iommi ja tego nie adresowałem do Ciebie. Nie chcę abyś to Ty mi postawił. Naprawdę reklama jest dźwignią handlu i w tym stwierdzeniu nie ma ani odrobiny przesady. Jeśli Bierhale nie będzie przeznaczać 10-ciu procent zysku na reklamę, to ja słabo to widzę. Pociągiem możesz jechać do Warszawy z szybkością 160 km/h, ale nie ma reklamy, więc ludzie tłuką się drożej i dwa razy dłużej samochodem. Analogiczna sytuacja jest z piwem. Równie dobre piwo jak z KP można kupić za pół ceny ale prawie nikt o tym nie wie. Mały browar nie jest w stanie zrobić kampani reklamowej.
                    Wciąż mi nie wyjaśniłeś, cóż ma to piwo za friko dla Ciebie, do kampanii reklamowej Bierhalle...
                    Last edited by iommi; 2006-09-08, 15:20.

Przyjmę, wymienię, kupię - wszystko co związane z browarami Mullera w Rybniku!!!

Comment

• boku
                      • 2002.09
                      • 444

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Doodeck
                      O jakim piwie z KP piszesz ?
                      Nie jestem ortodoksem i jak dla mnie Zamkowe Mocne z Raciborza smakuje mi jak Gronie. Tzn piję je z tą samą przyjemnością.

Comment

• boku
                        • 2002.09
                        • 444

Przypuszczałem, że Krzysztof jest właścicielem. Proszę zwrócić uwagę, że zamieściłem uśmieszek. Jednak zmasowany atak iommi, grzes_ch i becik powoduje, że "olewam" Bierhalle i nie będę informował żadnych moich znajomych o tej inicjatywie. To postanowienie na 3 miesiące. Tzn na pewno tam nie zawitam w tym okresie. Ciekawe czy wytrzymam

Comment

• Shlangbaum
                          Pułkownik Chmielowy Ekspert
                          • 2005.03
                          • 5828

Przypuszczałem, że Krzysztof jest właścicielem. Proszę zwrócić uwagę, że zamieściłem uśmieszek. Jednak zmasowany atak iommi, grzes_ch i becik powoduje, że "olewam" Bierhalle i nie będę informował żadnych moich znajomych o tej inicjatywie. To postanowienie na 3 miesiące. Tzn na pewno tam nie zawitam w tym okresie. Ciekawe czy wytrzymam
                          Dobre, za to, że ktoś chce z Tobą podyskutować, to Ty się zemścisz na cudzej firmie.

Krakowski Konkurs Piw Domowych !

Comment

• baklazanek
                            † 2014 Piwosz w Raju
                            • 2001.08
                            • 3562

Po prostu kurde nie wiem, czy się śmiać, czy płakać. Boku, Ty albo jesteś pracownikiem Spiża w Katowicach albo nie skończyłeś jeszcze gimnazjum, więc i tak nie sprzedali by tobie piwa

Comment

• becik
                              Generał Wszelkich Fermentacji
                              🍼🍼
                              • 2002.07
                              • 14999

(...) Jednak zmasowany atak iommi, grzes_ch i becik powoduje, że "olewam" Bierhalle i nie będę informował żadnych moich znajomych o tej inicjatywie. To postanowienie na 3 miesiące. Tzn na pewno tam nie zawitam w tym okresie. Ciekawe czy wytrzymam
                              Olewanie Bierhalle jest spowodawane tym, że raczej nie dostaniesz darmowego piwa czy tym, że kilka osób podjęło dyskusję w tym temacie?

I co najważniejsze, komu robisz na złość?
                              Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl

Comment

• cielak
                                Major Piwnych Rewolucji
                                • 2004.03
                                • 2890

Nie jestem ortodoksem i jak dla mnie Zamkowe Mocne z Raciborza smakuje mi jak Gronie. Tzn piję je z tą samą przyjemnością.
                                A dla mnie Zamkowe Mocne jest z Namysłowa i nie smakuje jak Gronie.
                                zupka chmielowa dobra i zdrowa!!

Comment

Przetwarzanie...
                                X