A tak wygląda w Bierhalle teraźniejszość :
Bierhalle Katowice - teraźniejszość
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ShlangbaumNo to za tydzień jadę do Katowic
Będzie Cię można tam Krzysztofie zastać kiedyś i poprosić o oprowadzenie po warzelnianych zakamarkach ?
Przykro mi ale w przyszłym tygodniu do Katowic się nie wybieram. W katowicach będę nieco później.Jesteś zainteresowany browarem restauracyjnym napisz do mnie. Znam to od podszewki.
www.twojmalybrowar.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KrzysztofPrzykro mi ale w przyszłym tygodniu do Katowic się nie wybieram. W katowicach będę nieco później.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bokuPrzypuszczałem, że Krzysztof jest właścicielem. Proszę zwrócić uwagę, że zamieściłem uśmieszek. Jednak zmasowany atak iommi, grzes_ch i becik powoduje, że "olewam" Bierhalle i nie będę informował żadnych moich znajomych o tej inicjatywie. To postanowienie na 3 miesiące. Tzn na pewno tam nie zawitam w tym okresie. Ciekawe czy wytrzymamJesteś zainteresowany browarem restauracyjnym napisz do mnie. Znam to od podszewki.
www.twojmalybrowar.pl
Comment
-
-
No - taka TERAŹNIEJSZOŚĆ w Bierhalle baaaardzo mnie cieszy .
Panowie i Panie, trza się tam umówić - dziś już w drodze ze Zwierzyńcxa rozważaliśmy to z Aldachem.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16No - taka TERAŹNIEJSZOŚĆ w Bierhalle baaaardzo mnie cieszy .
Panowie i Panie, trza się tam umówić - dziś już w drodze ze Zwierzyńcxa rozważaliśmy to z Aldachem.
Proponuję 22.09....Jesteś zainteresowany browarem restauracyjnym napisz do mnie. Znam to od podszewki.
www.twojmalybrowar.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KrzysztofProponuję 22.09....Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Muttah22.09 może być do tego czasu może będzie też pils(?) tylko jak to z giełdą w Lublinie pogodzić
Zamierzam być w tym terminie w Katowicach, dlatego podałem ten termin.Jesteś zainteresowany browarem restauracyjnym napisz do mnie. Znam to od podszewki.
www.twojmalybrowar.pl
Comment
-
-
Jak się nie pogniewacie, to dołączę przelotem do was bo będę do Częstochodzy jechał. Powiedzcie tylko, czy jest jakaś mapka dojazdu do Bierhalle (na stronie www nie ma jeszcze).Last edited by Shlangbaum; 2006-09-11, 16:18.
Comment
-
Comment