napisz może tu, przecież innym też się może przydać
Bierhalle Katowice - teraźniejszość
Collapse
X
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie). -
Dla docierających pociągiem - tak na chybcika przygotowałem plan:Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
Raczej spotkanie typu duże CH - Centusiowo Hanysowe (teraz będzie mi się kojarzyło z napisami CHWDP - Centusiowo Hanysowe Wieczorne Degustowanie Piwa)Comment
-
Potwierdzam termin mojego pobytu w Bierhalle Katowice w dniu 22.09 od godz. 15Last edited by Krzysztof; 2006-09-21, 00:36.Jesteś zainteresowany browarem restauracyjnym napisz do mnie. Znam to od podszewki.
www.twojmalybrowar.plComment
-
Witam
Ja w piatek mam nadzieje skonczyć prace koło 16:00 - wsiadam w taxi i mogę jechać - tylko gdzie spiż czy bierhalle, jak wygląda plan spotkania ?Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika WarekWitam
Ja w piatek mam nadzieje skonczyć prace koło 16:00 - wsiadam w taxi i mogę jechać - tylko gdzie spiż czy bierhalle, jak wygląda plan spotkania ?
Bierhalle. Nie ma potrzeby zebyś placił za taxi. Będę w Bierhalle do późna.Jesteś zainteresowany browarem restauracyjnym napisz do mnie. Znam to od podszewki.
www.twojmalybrowar.plComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Warektylko gdzie spiż czy bierhalle, jak wygląda plan spotkania ?Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika WarekWitam
Ja w piatek mam nadzieje skonczyć prace koło 16:00 - wsiadam w taxi i mogę jechaćDalekosiężny
Obserwator
Obiektów
Dynamicznie
Epatujących
Ciekawymi
KoncepcjamiComment
Comment