Bierhalle-Pole Mokotowskie-Skra

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • emes
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2003.08
    • 4275

Bierhalle-Pole Mokotowskie-Skra

Niby ruszyło, a ...piwa w nim nie ma. Podobnie jak wiele innych pubów ma kłopoty z dostaniem koncesji na alkohol. Można tylko mecze oglądać , tylko jak oglądać mecz bez piwa ? Dzwoniłem do jakiejś osoby z tego (chciałem powiedzieć pubu, ale jak piwa nie ma to .... ) lokalu i ta osoba nie potrafiła powiedzieć kiedy będzie piwo, może to kwestia tygodni, ale nie jest to pewne. Obok Bierhalle było sporo pubów, zanim nawet ten namiot powstał, a teraz to czarna rozpacz, miasto postanowiło je wszystkie zlikwidować.
    Ostatnia zmiana dokonana przez emes; 2006-07-05, 15:34.

Related Topics

Collapse

• bastion
    Ukraina, Ivano - Frankivsk, Wowczyniecka 196, Good Brewery.
    bastion
    Można powiedzieć że dawny Stanisławów jest potęgą piwną w tej części Ukrainy.
    Mikrusów do wyboru do koloru. Duże i małe. W ciągu kilkudniowej wizyty tam, miałem możliwość zobaczenia większości z nich.

Pierwszym i chyba najciekawszym był Good Brewery.
    Położony...
    2022-10-28, 20:21
  • Grbuy
    Piwo z ekstraktów słodowych. Podstawy
    Grbuy
    Witam! Trochę zacząłem od nie tej strony i nie ogarniam kilku spraw na które nie potrafię znaleźć odpowiedzi poprzez wyszukiwarkę. Mam za sobą można tak powiedzieć drugie piwo w tym roku jak i w swoim życiu. Pierwsze to było po prostu nastawienie Brewkitu (Stout) na fermentację w okolicach...
    2023-11-30, 20:57
  • Ahumba
    Rumia, Hallera 2, Browar Miejski Pompa
    Ahumba
    W ostatni weekend w Rumii otworzył podwoje Browar Miejski Pompa. Budynek podobno dawnej przepompowni znajduje się niecałe 10 minut spacerkiem od stacji kolejowej. Na środku lokalu jest szyba w podłodze z widokiem na fermentory. Aktualnie są cztery piwa: pils, lager, pszeniczne i ciemne (podobno...
    2025-02-11, 20:31
  • dadek
    Jičín, Chelčického 8, Pub Jičín
    dadek
    Firmowa knajpka Minipivovaru Jičín znajduje się tuż przy głównym rynku, w jego południowo-zachodnim narożniku, pod łukowymi podcieniami.
    Są 2 poziomy. Na dole, od razu przy wejściu po lewej stronie, umieszczono małą przeszkloną chłodnię mieszczącą 3 tanki wyszynkowe, z których...
    2025-01-11, 02:32
  • ART
    Opolski, Black IPA
    ART
    Wyjątkowo dużo piw ponadprzeciętnie dobrych trafiło się na naszym ostatnim "panelu"

To piwo miało niedawno premierę na jarmarku przedświątecznym w Opolu - można było spróbować z kranu. Teraz na tapetę poszła u nas butelka z opolskim amfiteatrem w tle na ecie...
    2025-01-05, 00:18
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...