Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika lukex
Piwa piłkarskie / kibiców / klubowe
Collapse
X
-
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
-
-
Comment
-
-
Ale co widać w 'necie'. Temat czy piwo? Jedno i drugie jest już oddawna.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bombadil13i Królewskie- LEGIA MISTRZ
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernackaAle co widać w 'necie'. Temat czy piwo? Jedno i drugie jest już oddawna.
Comment
-
-
GAB - Klubowe Racovia
Piwo dla fanów piłki nożnej, KS Raków Częstochowa
Przez pierwsze miesiące ma być w cenie 1,30 zł, a następnie po 1,70zł. Oczywiście są to ceny sugerowane. Od każej butelki ma być odprowadzana jakaś suma dla Klubu Kibica.
Etykieta tutaj"Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!
Comment
-
-
z PLN 1,30 trudno będzie coś odprowadzić, chyba że to 330ml- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziz PLN 1,30 trudno będzie coś odprowadzić, chyba że to 330ml
po zmianie ceny ma zwiększy się kwota odprowadzana, jak to kwota? na razie nie wiem"Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!
Comment
-
-
Na razie kulawo funkcjonuje dostawa "RACOVI" do sklepów,ale napewno to się szybko rozkręci bo FANI Rakowa są spragnieni swojego PIWKA
Cena piwa w sklepach 1.35zł przez pierwsze dwa miesiące i na klub pójdzie w tych miesiącach 10 groszali.
Potem ma kosztować 1.75 i wtedy mamy nadzieję jako KIBICE RAKOWA, że browar przekaże na klub CIUT więcej.
TYLKO RAKÓW I SP
Comment
-
-
Witam wszystkich lubiących PIWKo nie te CHEMICZNE!!!
Chciałbym podziękować ZIOMALOM z Częstochowskiego Kręgu Bractwa Piwnego od KIBICÓW RAKOWA za współpracę przy powstaniu PIWA RACOVIA!!!
Rozchodzi się nasze piwko jak Ciepłe bułeczki
BROWAR GAB bedzie miał lepszą sprzedaż piwa niz te CHEMIKALIA TYPU ....wiadomo jakiego
Pozdro dla BRACI Z SP RAKÓW
BBJ RAKÓW RKS
Comment
-
-
Z piwek klubowo/sportowych jest jeszcze to z Łomży:
Comment
-
-
Dodaję Warkę Jasną Pełną - na zakupionym egzemplarzu jest informacja ( zajmująca połowę etykiety ) , że Warka jest sponsorem klubu żużlowego RKM "Rekiny" Rybnik ( wraz z logo klubu ).
Podobne informacje na kontrze i krawatce . ( butelka 650 ml ).
Układ etykiety podobny do tej z logo Lecha Poznań.
Comment
-
Comment