Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART
Heineken 5L
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTw opolskim Realu stoją góry tego balchozłomu,
a na zachętę rzucili hostessęOstatnia zmiana dokonana przez robox; 2006-08-26, 18:02.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika supersklepPiłem to cudo i pierwszy raz mogłem jeść (pić) piwo łyżką taka bita śmietana leci z kranika ,a było schłodzone więcej niż 10 godzin przed otwarciem
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezespo prawie 5 zł za pół litra - chyba drogo !Ostatnia zmiana dokonana przez Shlangbaum; 2006-08-26, 22:15.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cezszajs nie szajs, ale wczoraj widziałem jak brali takie na grilla...Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Potwierdzam śmietana lub bardziej pianka do golenia. Wiadomo styczeń/luty dużo piwa się terminuje, więc miałem okazję promować to cudo rzutem na taśmę po 19,99. W tej cenie szło jak woda, więc i ja się skusiłem, ale jak to mówi mój Tata trzeba spróbować by powiedzieć "nigdy więcej"
Comment
-
-
Witam! wygrałem tego kega ale.. właśnie.. też liczyłem na to, że tylko moj keg jest jakiś lipny. a tu widzę, ze nietylko ja mam taki problem, ze pomimo schłodzenia tego kega leci z niego piana.. piwo jest wogóle bez gazu. w pokalu jest 80% piany.. po minucie, gdy zniknie piana zostaje "siczkowate" piwo, które nie nadaje się do picia. dobrze ze nie zapłaciłem ani grosza za tą "przyjemnosc"
pozdrawiam
Comment
-
Comment