Z Ciechanowa do Płocka to ponad godzina jazdy, giełda skończy się 12-13 zatem 13.30-14 powinniśmy się tam objawić. Ale pogoda i różne inne mogą ten szacunkowy rachunek nieco przestawić.
Z Ciechanowa do Płocka to ponad godzina jazdy, giełda skończy się 12-13 zatem 13.30-14 powinniśmy się tam objawić. Ale pogoda i różne inne mogą ten szacunkowy rachunek nieco przestawić.
Z tego co czytałem browar czynny od 14-tej, więc pewnie będziemy parę minut po.
Browar czynny od 16-tej. Przynajmniej dzisiaj.
Nalot był spory. W sumie było nas chyba 11 osób.
Piwko (ciemne) naprawdę fajne. Na wynos bez problemu dostaliśny. Obsługa przyjemna.
Jako kierowca dopiero dzisiaj skosztowałem tych piw. Niestety już zdążyły się wygazować. Wg. mnie ciemne bije na głowę dunkla Bierhalle, ale ja się tam nie znam
Nie mam zielonego pojęcia i szczerze nie jest mi ta informacja do życia potrzebna. Po prostu stwierdziłem, które bardziej mi przypadło do gustu i wolałbym się go napić.
Jednak te piwa należy pić prosto z kija. Wlane do butelki rzeczywiście tracą gaz. Ale niestety inaczej nie da się przywieść smaku do domu. Piwa świetne i zapwewniam, że warto tam wstąpić. Bez samochodu oczywiście.
A przypadkiem Dunkel z Bierhalle nie jest dolnej fermentacji?
Dunkel z Bierhalle jest piwem dolnej fermentacji. Poza tym nie należy go porównywać z piwem ciemnym z Płocka. Korzystając z okazji zapraszam do Bierhalle na Dunkla.
Jesteś zainteresowany browarem restauracyjnym napisz do mnie. Znam to od podszewki. www.twojmalybrowar.pl
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maidenowiec
Jako kierowca dopiero dzisiaj skosztowałem tych piw. Niestety już zdążyły się wygazować. Wg. mnie ciemne bije na głowę dunkla Bierhalle, ale ja się tam nie znam
Na Twoim miejscu wstydziłbym pisząc: "ja się tam nie znam"
Jesteś zainteresowany browarem restauracyjnym napisz do mnie. Znam to od podszewki. www.twojmalybrowar.pl
Comment