Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pinio74
MiniBrowar Płock działa
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docent(...) No chyba, że ktoś zmotoryzowany będzie się wybierał...
Pewnie sie tam wybiorę autem ale wtedy to napewno z noclegiem, z wiadomego powodu.Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.plComment
-
A my Piwowarzy z Bierhalle tam pojedziemy, piwa się napijemy i kilka zdjęć zrobimy, które na formum zamieścimy.
No to w drogę...Jesteś zainteresowany browarem restauracyjnym napisz do mnie. Znam to od podszewki.
www.twojmalybrowar.plComment
-
Jesteś zainteresowany browarem restauracyjnym napisz do mnie. Znam to od podszewki.
-
Jesteś zainteresowany browarem restauracyjnym napisz do mnie. Znam to od podszewki.
-
kłuje mnie w oczy ten napis Krakowskie
mniemam, że jakby jakiś gość nazywał się Bock i przyjechał sobie do Polski i otworzył browar to może spokojnie nazywać swoje piwo bock bier?
Krzysztof, ale na tych zdjęciach nic nie widać... no i mają być w galerii !!Last edited by e-prezes; 2006-08-06, 21:40.Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezeskłuje mnie w oczy ten napis Krakowskie
mniemam, że jakby jakiś gość nazywał się Bock i przyjechał sobie do Polski i otworzył browar to może spokojnie nazywać swoje piwo bock bier?
Krzysztof, ale na tych zdjęciach nic nie widać... no i mają być w galerii !!
Właściiel nazywa sie Krakowski więc nazwał piwo ze swojego browaru "Krakowskie". I tyle...Jesteś zainteresowany browarem restauracyjnym napisz do mnie. Znam to od podszewki.
-
Krzysztofie - nie możesz wrzucać czytelniejszych fotek?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KrzysztofWłaściiel nazywa sie Krakowski więc nazwał piwo ze swojego browaru "Krakowskie". I tyle...Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezesdlategoż pytam, czy będzie równie normalne, jak ktoś kto się nazywa bock nazwie piwo bock, które z bockiem (gat. piwa) nie ma nic wspólnego?
Generalnie masz rację- nazwa dziwna i zdecydowanie nie płocka, ale chciał się facet rozreklamować i nazwał se piwo swoim imieniem. A co! Wolno mu
Nie ma się co przejmowaćLast edited by Bombadil13; 2006-08-06, 21:49.PoszukujęComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bombadil13...
Nie ma się co przejmować
jasne, że mu wolno, tylko, że teraz nikt w Krakowie nie nazwie piwa Krakowskie, bo zaraz znajdą się ludzie mówiący, że już takie jest z Płocka.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezespo prostu nie spotkałem się z tak dziwnym nazwiskiem
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezesteraz nikt w Krakowie nie nazwie piwa Krakowskie, bo zaraz znajdą się ludzie mówiący, że już takie jest z Płocka.PoszukujęComment
Comment