Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bombadil13
MiniBrowar Płock działa
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezeswobraź sobie, że tak i niekoniecznie mnie!Poszukuję
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezeswobraź sobie, że tak i niekoniecznie mnie!
No cóż, Człowiek się tak nazywa i już. Toże ktoś chciał podobnie nazwać piwo ...
O piwie:
- nie znalazłem negatywnych odczuć tj. obcych smaków i obcych zapachów. Według mnie to piwo jest ok. To ze produkowane na wzór belgijski to już inna rzecz...
POLECAMJesteś zainteresowany browarem restauracyjnym napisz do mnie. Znam to od podszewki.
www.twojmalybrowar.pl
Comment
-
-
Kilka innych moich odczuć: piwa są naprawdę niezłe, a najlepsze dla mnie wydało się ciemne mocne. Mogłyby być tylko troche bardziej nasycone dwutlenkiem węgla. Obsługa młoda, miła, ale trochę za słabo przygotowana do rozmowy o warzeniu. Trzeba trochę popracować nad szczegółami (np. muzyka, jednolite ubiory) i będzie dobrze.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika konyNie spytałeś przypadkiem czy można przyjechać z "opakowaniem zastępczym" i wziąć na wynos?
Z tego co mi powiedziano nie mażadnego z tym problemu.Last edited by Pinio74; 2006-08-07, 06:40.BIRRARE HUMANUM EST
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bombadil13To jak macie jeszcze jakieś pomysły to udajcie się do Urzędu Patentowego. Mówię poważnie. To chyba nie jest zbyt drogie, a mogłoby niezłym zyskiem skutkować. Jakbyś np. wcześniej zastrzegł sobie Krakowskie Mocne...Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezesjasne, że mu wolno, tylko, że teraz nikt w Krakowie nie nazwie piwa Krakowskie, bo zaraz znajdą się ludzie mówiący, że już takie jest z Płocka.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bombadil13To jak macie jeszcze jakieś pomysły to udajcie się do Urzędu Patentowego. Mówię poważnie. To chyba nie jest zbyt drogie, a mogłoby niezłym zyskiem skutkować. Jakbyś np. wcześniej zastrzegł sobie Krakowskie Mocne...Last edited by Shlangbaum; 2006-08-07, 10:24.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docentMiałem do czynienia z Urzędem Patentowym. Płaci się 450 pln za zgłoszenie a na decyzję czeka się 2 lata i jest to ustawowy termin. Ja po 2 latach dostałem decyzję odmowną- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Przypomniała mi się jedna rzecz. W piątek siedzieliśmy z kolegą przy piwku i dyskutowaliśmy o naziwe piwa. Wpadliśmy na znacznie, naszym zdaniem, lepszą nazwę dla minibrowaru i samych piw. Właściciel Pan Czesław J. Krakowski, ma raczej rzadkie drugie imię, a mianowicie Jacenty. To z nim związać można nazwę browaru: Browar Jacenty i piw: Piwo Jacentego Jasne, itp. Moim zdaniem dużo lepsza nazwa.
PS. do właściciela: Za naszą twórczą wenę nie wymagamy dużo, co najwyżej comiesięczną kartę wstępu z odpowiednim ekwiwalentemBIRRARE HUMANUM EST
Comment
-
-
W sobotę po giełdzie w Ciechanowie wybiera się tam silna ekipa w składzie:
-Żona-Taxi
-Slavoy
-sopista
-Ahumba.
Pinio, może dołączysz?Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Być może dołączy Maidenowiec-taxi razem z wesołą ekipą Zależy od tego jak będę z wachą stał.Surowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Thou shallt not spilleth thy beer!
Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.
Comment
-
-
Myślisz, że tam, jak niektóre browary co dają trochę słodu, tylnymi drzwiami wyniosą mi z kanister benzyny ?Last edited by Maidenowiec; 2006-08-10, 18:58.Surowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Thou shallt not spilleth thy beer!
Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MaidenowiecMyślisz, że tam, jak niektóre browary co dają trochę słodu, tylnymi drzwiami wyniosą mi z kanister benzyny ?
Comment
-
Comment