Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bombadil13
MiniBrowar Płock działa
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezeswobraź sobie, że tak i niekoniecznie mnie!PoszukujęComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezeswobraź sobie, że tak i niekoniecznie mnie!
No cóż, Człowiek się tak nazywa i już. Toże ktoś chciał podobnie nazwać piwo ...
O piwie:
- nie znalazłem negatywnych odczuć tj. obcych smaków i obcych zapachów. Według mnie to piwo jest ok. To ze produkowane na wzór belgijski to już inna rzecz...
POLECAMJesteś zainteresowany browarem restauracyjnym napisz do mnie. Znam to od podszewki.
www.twojmalybrowar.plComment
-
Kilka innych moich odczuć: piwa są naprawdę niezłe, a najlepsze dla mnie wydało się ciemne mocne. Mogłyby być tylko troche bardziej nasycone dwutlenkiem węgla. Obsługa młoda, miła, ale trochę za słabo przygotowana do rozmowy o warzeniu. Trzeba trochę popracować nad szczegółami (np. muzyka, jednolite ubiory) i będzie dobrze.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika konyNie spytałeś przypadkiem czy można przyjechać z "opakowaniem zastępczym" i wziąć na wynos?
Z tego co mi powiedziano nie mażadnego z tym problemu.Last edited by Pinio74; 2006-08-07, 06:40.BIRRARE HUMANUM ESTComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bombadil13To jak macie jeszcze jakieś pomysły to udajcie się do Urzędu Patentowego. Mówię poważnie. To chyba nie jest zbyt drogie, a mogłoby niezłym zyskiem skutkować. Jakbyś np. wcześniej zastrzegł sobie Krakowskie Mocne...Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezesjasne, że mu wolno, tylko, że teraz nikt w Krakowie nie nazwie piwa Krakowskie, bo zaraz znajdą się ludzie mówiący, że już takie jest z Płocka.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bombadil13To jak macie jeszcze jakieś pomysły to udajcie się do Urzędu Patentowego. Mówię poważnie. To chyba nie jest zbyt drogie, a mogłoby niezłym zyskiem skutkować. Jakbyś np. wcześniej zastrzegł sobie Krakowskie Mocne...Last edited by Shlangbaum; 2006-08-07, 10:24.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docentMiałem do czynienia z Urzędem Patentowym. Płaci się 450 pln za zgłoszenie a na decyzję czeka się 2 lata i jest to ustawowy termin. Ja po 2 latach dostałem decyzję odmowną- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Przypomniała mi się jedna rzecz. W piątek siedzieliśmy z kolegą przy piwku i dyskutowaliśmy o naziwe piwa. Wpadliśmy na znacznie, naszym zdaniem, lepszą nazwę dla minibrowaru i samych piw. Właściciel Pan Czesław J. Krakowski, ma raczej rzadkie drugie imię, a mianowicie Jacenty. To z nim związać można nazwę browaru: Browar Jacenty i piw: Piwo Jacentego Jasne, itp. Moim zdaniem dużo lepsza nazwa.
PS. do właściciela: Za naszą twórczą wenę nie wymagamy dużo, co najwyżej comiesięczną kartę wstępu z odpowiednim ekwiwalentemBIRRARE HUMANUM ESTComment
-
W sobotę po giełdzie w Ciechanowie wybiera się tam silna ekipa w składzie:
-Żona-Taxi
-Slavoy
-sopista
-Ahumba.
Pinio, może dołączysz?Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Być może dołączy Maidenowiec-taxi razem z wesołą ekipą Zależy od tego jak będę z wachą stał.Surowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Thou shallt not spilleth thy beer!
Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.Comment
-
Myślisz, że tam, jak niektóre browary co dają trochę słodu, tylnymi drzwiami wyniosą mi z kanister benzyny ?Last edited by Maidenowiec; 2006-08-10, 18:58.Surowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Thou shallt not spilleth thy beer!
Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MaidenowiecMyślisz, że tam, jak niektóre browary co dają trochę słodu, tylnymi drzwiami wyniosą mi z kanister benzyny ?Comment
Comment