Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16
Praca jako przedstawiciel handlowy browaru
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezesMoże na tym polega różnica między prawdziwym PH a udawanym.(_)>
Nigdy się nie poddawaj!!!
Browar "Pyrlandia" Poznań - albeertos & kiler
Lech jest tam gdzie jego wiara
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezestylko kto by chciał zostać PH KP? nie umiałbym zachwalać piwa, którego sam bym nie tknął. Może na tym polega różnica między prawdziwym PH a udawanym."Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne
Moja strona www w początkowym okresie budowy
Comment
-
-
-
a wyobrażasz sobie taką sytuację, że w dzień sprzedajesz Tyskie jako PH KP a wieczorem jedziesz 50 km, by się napić dobrego piwa? jak długo dla takiej idei będzie się komuś tak chciało?
swoją drogą może oni mają świetne wyniki, ale na piwie to się słabo znają.
praca dzisiaj PH dużego browaru to żadne wyzwanie. dostajesz wszystko: materiały reklamowe, gadżety dla sklepów, ba nawet nie musisz przekonywać, że to czy tamto piwo jest świetne. reklama zrobi swoje.Ostatnia zmiana dokonana przez e-prezes; 2006-08-02, 14:41.
Comment
-
-
PH nie musi wierzyć w towar: ma go sprzedać. A jak potrzebuje wierzyć w to co sprzedaje, to już nie jest z niego taki do końca dobry PHZawód jak każdy inny. Nie musi pracować z poczuciem misji: to nie kapłaństwo, tylko handel.
A co lubi/ robi prywatnie? A kogo to obchodzi? Na przyjemności prywatne ma pieniądze z pracy zawodowej...Koniec.Ostatnia zmiana dokonana przez kot_z_cheshire; 2006-08-02, 14:57.Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
-
Dobry PH - to skarb dla producenta.
PH utożsamiajacy sie z firmą i jej produktami to generator zysków firmy - dlatego warto go bardzo dobrze motywować ( wynagradzać nie tylko finansowo, również lepszy samochód, wycieczka, szkolenia ... ).
PH aktywny, nie tylko biernie realizujący plan, to potencjalny kandydat na przyszłego dyrektora firmy. Może dlatego nie wszyscy przełożeni lubią "aktywistów"Simon
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezespraca dzisiaj PH dużego browaru to żadne wyzwanie. dostajesz wszystko: materiały reklamowe, gadżety dla sklepów, ba nawet nie musisz przekonywać, że to czy tamto piwo jest świetne. reklama zrobi swoje.
Miałem nie pisać, ale irytujące są takie wypowiedzi w temacie o którym nie ma się żadnego pojęcia. Ja nie mam co prawda pojęcia jak wygląda dokładnie praca PH KP, ale znam system, w którym takie firmy funkcjonują, bez niego KP byłaby małą, nikomu nieznaną firemką.Ostatnia zmiana dokonana przez emes; 2006-08-02, 16:29.
Comment
-
-
no widzisz, ja nie miałem materiałów reklamowych w postaci plakatów, cenówek, półprzezroczystych folii przylepnych na szyby, nie oferowałem też podświetlanych logosów, ani lodówek, ani łapówek za wstawienie towaru na półkę... oferowałem wyjątkowy produkt w znośnej cenie, a i tak prawie wszyscy chcieli Żywca, Tyskie i inne, bo oni dawali za mniej i dużo więcej. wszystko co zrobiłem i tak uważam za sukces. gdyby nie ja agonia SK zaczęłaby się szybciej.
Comment
-
-
Choćbyś sprzedawał najlepszy produkt na rynku, to i tak możesz przegrać z konkurencją, która oferuje coś, co się bardziej opłaca dla właściciela sklepu typu lodówka, nagrody itp i oczywiście jednocześnie produkt jest chętnie wybierany przez klientów dzięki udanym reklamom. Sprzedaż nawet najlepszego np papieru toaletowego na pewno jest znikoma w stosunku do sprzedaży nienajlepszego, ale za to najtańszego.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezesno widzisz, ja nie miałem materiałów reklamowych w postaci plakatów, cenówek, półprzezroczystych folii przylepnych na szyby, nie oferowałem też podświetlanych logosów, ani lodówek, ani łapówek za wstawienie towaru na półkę... oferowałem wyjątkowy produkt w znośnej cenie, a i tak prawie wszyscy chcieli Żywca, Tyskie i inne, bo oni dawali za mniej i dużo więcej. wszystko co zrobiłem i tak uważam za sukces. gdyby nie ja agonia SK zaczęłaby się szybciej.
Dziś tak się nie da...
Comment
-
Comment