ja to wiem!
Praca jako przedstawiciel handlowy browaru
Collapse
X
-
"instrumentarium" PH to nie tylko materiały, to również wsparcie przemyślaną strategią, ale to juz temat rzeka i nie miejsce tutaj na wykład
Uważam, że jeśli działa i rozwija się takie forum jak browar.biz to jest i szansa dla regionalnych browarów. Ale najpierw przemyślana strategia i konsekwencja w jej wprowadzaniu + trochę elastyczności , bez tego najlepszy PH będzie szukać innego pracodawcy...
No, jeszcze atmosfera w pracy: bardzo ważna ! Nie miejsce tutaj na reklamę własnej firmy, ale w dotychczasowej karierze nie spotkałem tak dobrej właśnie pod względem atmosfery i relacji personalnych.Simon
Comment
-
-
Simon nie przesadzaj z tym samouwielbieniem. Wielu forumowiczy trochę wie jak browar Amber zachowuje się w stosunku do lokali nad morzem, np Tawerną Knot w Błotach Karwieńskich, czy pewnym, jedynym w Karwi lokalem , który chciał sprzedawać piwo z Ambera. Trochę więcej skromności
Comment
-
-
Swego czasu dziwiło mnie jedno. Byłem PH kilka ładnych lat i nawet jakieś tam sukcesy miałem w różnych branżach, wina, pieczywo, maszyny budowlane, farmaceutyki... i zawsze starałem się o fuchę PH w jakimś browarze i co nic... Jedyny browar, który zaprosił mnie na rozmowę to taki do którego w CV i liście motywacyjnym pominąłęm "branżowe" zainteresowania. Może faktycznie jest tak jak Simon napisał - browary boją się nawiedzonych, którzy mogliby być lepsi niż tylko wyćwiczony PH.
Nie przekonałem się o tym bo nawet nie poszedłem na tę rozmowę, byłem juz związany ze słodownią.
Coś mi się wydaję, że temat poszedł zdecydowanie w inną strone niż sobie jego pomysłodawca założyłLast edited by biermann; 2006-08-02, 17:24."Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika biermannCoś mi się wydaję, że temat poszedł zdecydowanie w inną strone niż sobie jego pomysłodawca założyłbrowerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
a ja widze to calkiem inaczej
Widocznie sa dobrzy przedstawiciele Handlowi Browarow Polskich skoro z dnia na dzien coraz wiecej Piw z Kompani Piwowarskiej,Zywca czy nawet innych Browarow jak Vifling zaczyna zalewac Sklepy na Zachodzie
Kiedys zeby sie napic Zywca,Lecha czy Tyskiego trzeba bylo jechac kilkaset kilometrow a teraz na Kazdym Kroku i co najwazniejsze ze TE piwa calkiem dobrze smakuja i sa tansze niz w POLSCE
Comment
-
-
Nie rozumiem ataku na PH ! ....
Przecież to normalne że PH zachwala produkt który reprezentuje , to jest jego praca , za to mu płacą , ideologie i przekonania zostawia się w domu bo to tylko przeszkadza . Tak naprawdę każdy kto ma doczynienia z PH nie bierze jego słów na poważnie to jest slogan reklemowy, tak samo jak klip w TV ! . Przepraszam za ew. błędy ale testuje piwka typu Ale .
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezestylko kto by chciał zostać PH KP?...
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes...nie umiałbym zachwalać piwa, którego sam bym nie tknął...zupka chmielowa dobra i zdrowa!!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezestylko kto by chciał zostać PH KP? nie umiałbym zachwalać piwa, którego sam bym nie tknął. Może na tym polega różnica między prawdziwym PH a udawanym.
Comment
-
Comment