cena beczki piwa - pustej

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • swirek
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2006.08
    • 3

cena beczki piwa - pustej

Witam serdecznie,
    W ten wekend byliśmy na moim kawalerskim i rozkoszowalismy się piwkiem - perła - lokalne lubelskie, i była tak pięknie, tak dobrze że aż ktoś ukradł nam beczkę z zawartością - około 50% i kranikime i pomppką!

Czy może ktoś z was wie gdzie można kupić tanio taką beczkę oczywiście perły i kranik!
    A może jakieś adresy firm co tyym się zajmują. Sprzedazą tego typu asortymentu????

Z góry dziękuje za odpowiedź!

Tomasz Świderski
  • e-prezes
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛🥛🥛
    • 2002.05
    • 19260

w takiej sytuacji nie miałbym skrupułów i szukał na Allegro, ale czy są i czy ta co ją znajdziesz będzie twoja to nie wiem :-)

Comment

• Shlangbaum
      Pułkownik Chmielowy Ekspert
      • 2005.03
      • 5828

Zgłoś kradzież na policji. Beczki mają numer, który być może ma jej właściciel. Jak znajdziesz ją na allegro lub najbliższej giełdzie samochodowej czy innym pchlim targu, to znów zawiadomisz policję. Opłaca się poszukać bo jak nie będziesz miał szczęścia w kupieniu podobnego zestawu używanego gdzieś na aukcji to będzie Cię to kosztować i z 500 zł.

Krakowski Konkurs Piw Domowych !

Comment

• swirek
        Szeregowy Piwny Łykacz
        • 2006.08
        • 3

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Shlangbaum
        Zgłoś kradzież na policji. Beczki mają numer, który być może ma jej właściciel. Jak znajdziesz ją na allegro lub najbliższej giełdzie samochodowej czy innym pchlim targu, to znów zawiadomisz policję. Opłaca się poszukać bo jak nie będziesz miał szczęścia w kupieniu podobnego zestawu używanego gdzieś na aukcji to będzie Cię to kosztować i z 500 zł.

Już zgłosiłem, policja była , tylko nie wiedziałem o tych numerach na beczkach!
        Ale co się pobawiliśmy na moim kawalerskim to nasze, trudno. Może się jeszcze odnajdzie.

dzięki za odpowiedź.

a może znacie firmy , sklepy z lubelszczyzny, które zajmują się dystrybucją takiego sprzętu, to może coś się kupi?

Albo taki sprzęt używany, np. kranik????

Comment

• Shlangbaum
          Pułkownik Chmielowy Ekspert
          • 2005.03
          • 5828

Może użytkownik supersklep pomoże

Krakowski Konkurs Piw Domowych !

Comment

• swirek
            Szeregowy Piwny Łykacz
            • 2006.08
            • 3

dzięki , za pomoc, już wysłałem do Supersklep pytanko.

pozdarwiam

Comment

Przetwarzanie...
            X