właśnie piję żubra z puszki i mi smakuje !!! może dlatego że piję w Opolu !?! ( hotel Zaodrze)
To oznacza tylko tyle, że żeś zdziadział doszczętnie. Takie rzeczy to zgłasza się gdzie indziej. I kilka dni wcześniej. Hotel Zaodrze jest całkiem świeży jeśli chodzi o powstanie, ale stąd niedaleko od pewnej fajnej mordowni.
Los mnie rzuca po regionach wszelakich. Dzisiaj budzę się tu jutro tam. Piszę tutaj bo nie mam stąd dostępu do poczty (PW). Wrzuć nr komóry - jestem do niedzieli to może coś zrobimy...?
Dowiedz się więcej o piwie - www.piwoznawcy.pl
Kursy, szkolenia, raporty sensoryczne.
4. Sprzedajemy opakowania w punkcie skupu - butelka wygrywa...
Moich butelek nikt w skupie nie chce, a puszki chcą - więc chyba puszka wygrywa
Piwo w puszkach to już 39 proc. z 9,4 mln hl, sprzedanych w Polsce w II kwartale br.
Polacy coraz chętniej kupują piwo w puszkach. W II kwartale 2006 roku było to 39 proc. ze sprzedanych 9,4 mln hektolitrów. Rok wcześniej piwa puszkowego było 36 proc.
W prasówce znalazłem coś takiego , więc z "puszkowym" smakiem chyba nie jest tak źle
bez wyrażnych zmian puszka vs butla to piwo słodowe natomiast cała reszta straszna róznica zwłaszcza lagery (takze przelane z zielonej butelki to kufla).Ale swoją drogą ciekawe jest dlaczego tradycyjne piwo polskie ma sie tak dobrze w puszcze....
Comment