polecam primatora ( chechy ) np. w łodzi ----> sklep zofmar (www.zofmar.pl) jest po 2,40 i jest całkiem wporzadku a baardzo dobry niemiecki Felsen Brau - ciemne, niepasteryzowane, nieklarowane pszenczne ( na prawde dobre) 3,10 .... pozdro
Tanie piwo pszeniczne
Collapse
X
-
Iście, Felsen Brau jest znakomitym pszeniczniakiem, niczego mu nie brakuje. Można go śmiało porównywac z Paulanerem. A na półce sklepowej wygląda tak niepozornie. Dziw, że wcześniej po niego nie sięgnąłem. No a na dodatek ma bardzo uczciwą cenę, można już go kupić za 3zł. Jest w podobnej cenie jak Svyturys a jednak lepszy. Pozatym pamietajmy, że Svyturys Baltas nie jest chyba klasycznym hefe-weizenem, co nie znaczy, że to jakaś wada, też jest smaczny i ma przyzwoitą cenę. Ja ostatnimi czasy degustuję rozmaite pszeniczniaki, jakie tylko można dostać w sklepach, ciągle szukam smakowitego piwa, w przyzwoitej cenie ok 3zł, które stanie się "moim" pszeniczniakiem Ale też trudno to określić, jeśli piłem jakieś piwo tylko raz. Na razie zadatki mają Felsen Brau, Obołoń i Primator. Sam jestem ciekaw jak to się rozwinie...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mfraczek Wyświetlenie odpowiedzipolecam niemieckie piwo Valdinus, dostępne w sieciach plus dyskont za ok.2,90 PLN. nie jest może rewelacyjne w smaku, ale całkiem przyjemne- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika szq Wyświetlenie odpowiedziZnacie jakies piwo pszeniczne ktore przecietny student mogl by pic na codzien? Poszukuje takowego piwa juz od dluzszego czas niestety najtansze jakie znalazlem kosztuje 5,80 zl co powoduje ze moge nim delektowac sie dosc zadko.
Comment
-
-
W Kątach Wrocławskich w Plusie jest wyprzedaż towarów przed zmianą na Biedronkę, więc pewnie w innych miastach też - jest ostatnia szansa na kupienie Valentinsa - 2,79 zł.
Comment
-
-
U nas już tydzień temu nie było ValentinsaWszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.
Comment
-
-
U nas jest - Slavoy właśnie chapnął 2 kartony
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kosher Wyświetlenie odpowiedziWidziane wczoraj gdzieś w Wielkopolsce ... na stacji Orlen w promocji 2 produkty za niższą cenę- Okocim Pszeniczne 2 x 3zł.
Nie wiem tylko czy to ogólnopolska oferta i do kiedy trwa.Mniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedziMyśle że termin się kończyłDon't trust nobody, It will cost you much too much
Beware of the dagger, It caress you at first touch
O, all small creatures, It is the twilight if the gods
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedziMyśle że termin się kończył
Jedyny minus, ze trzymane na sklepie w cieple, jako jedyne nie było eksponowane w lodówce.
Comment
-
Comment