Znacie jakies piwo pszeniczne ktore przecietny student mogl by pic na codzien? Poszukuje takowego piwa juz od dluzszego czas niestety najtansze jakie znalazlem kosztuje 5,80 zl co powoduje ze moge nim delektowac sie dosc zadko.
Tanie piwo pszeniczne
Collapse
X
-
No i jeszcze pszeniczniak z browaru we Frankfurcie nad Odrą. Cena w Leader Price - 1,95 za butelkę 0,33 l (cena z marketu w Rybniku).
Choć mnie akurat nie bardzo smakuje...*****************************
Przyjmę, wymienię, kupię - wszystko co związane z browarami Mullera w Rybniku!!!
Comment
-
-
i regina w bączku po 1.30; chyba najlepsza z tych tanich - tyle że bez drożdży
Comment
-
-
Regina w bączku, wg mnie naprawdę miłe piwo.Surowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Thou shallt not spilleth thy beer!
Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.
Comment
-
-
Pszeniczny Oboloń powinieneś dostać w Geant'cie natomiast pszenicznego Frankfurtera jak było wcześniej wspominane w marketach Leader Price.
Comment
-
-
Nie wiem, co kol. e-prezes miał na myśli ale:
- codzienne picie piw typu hefe-weizen może doprowadzić do rozwolnienia i innych problemów zdrowotnych,
- jeśli szukasz piw - przeanalizuj tematy dotyczące sklepów w Twej okolicy - Piwo-Gdzie.
Comment
-
-
Padło kilka nazw i lokalizacji. Wystarczy poszukać na forum. Kolega szq nie raczył podać w profilu gdzie mieszka, więc będzie musiał sam poszukać.
grzechu ciekawe to co piszesz! czyżby to dotyczyło także piwo domowych, czyli drożdżowych?
Comment
-
Comment