Nie wiem co to jest Netto , ja wymieniłem tylko niektóre duże sieci ogólnopolskie w których jest on na 100 % . A widziałem Hammera w/w sklepach na własne oczy , gdyż odwiedzam te sklepy służbowo i walcze o miejsce na półce z inymi piwami np Hammerem .
A jakiegoś czasu w Geantach jest nowe piwo ichnie , nazywa się Vera Cruz i jest produkowane przez Browar Belgia . Z tego co szybko wyczytałem jest produkowane z dodatkiem kukurydzy .
And69 napisał(a) A jakiegoś czasu w Geantach jest nowe piwo ichnie , nazywa się Vera Cruz i jest produkowane przez Browar Belgia . Z tego co szybko wyczytałem jest produkowane z dodatkiem kukurydzy .
Napewno jest bo oni mają takie same standarty , stoi w piwach bezalkoholowych i " smakowych " . Jest tylko w puszkach o takim dziwnym brązowawym kolorze .
adam16 napisał(a)
W Katowickim Geancie tego nie spotkałem.
W poniedziałek było na 100%
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
I jeszcze jeden wynalazek :
Morskie robione przez Głubczyce dla sieci Netto .
Najprawdopodobniej pils (te same parametry ) lany w inne opakowania . Było tylko w alu więc nie kupiłem .
W Plusie nowe piwo w butelce starego typu, ale nie pobierają kaucji i nie przyjmują spowrotem.
Nazywa się Goldbrau, kosztuje 1,25. Zaraz je wypije i opisze w piwo konkretnie.
www.plhaft.prv.plPiwo to to co powoduje radość w moim życiu, napędza mnie do działania i jest moją motywacją. Jedynie kobiety są lepsze od niego :DD
Grafen Walder Strong robione dla Lidla przez Dojlidy. Test tego piwa jutro.
A propos Lidla jest w nim ponoć szeroka gama piw, muszę się tam wybrać i wziąć że sobą sporo gotówki
Comment