Nie wiem co to jest Netto , ja wymieniłem tylko niektóre duże sieci ogólnopolskie w których jest on na 100 % . A widziałem Hammera w/w sklepach na własne oczy , gdyż odwiedzam te sklepy służbowo i walcze o miejsce na półce z inymi piwami np Hammerem .
A jakiegoś czasu w Geantach jest nowe piwo ichnie , nazywa się Vera Cruz i jest produkowane przez Browar Belgia . Z tego co szybko wyczytałem jest produkowane z dodatkiem kukurydzy .
And69 napisał(a) A jakiegoś czasu w Geantach jest nowe piwo ichnie , nazywa się Vera Cruz i jest produkowane przez Browar Belgia . Z tego co szybko wyczytałem jest produkowane z dodatkiem kukurydzy .
Napewno jest bo oni mają takie same standarty , stoi w piwach bezalkoholowych i " smakowych " . Jest tylko w puszkach o takim dziwnym brązowawym kolorze .
adam16 napisał(a)
W Katowickim Geancie tego nie spotkałem.
W poniedziałek było na 100%
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
I jeszcze jeden wynalazek :
Morskie robione przez Głubczyce dla sieci Netto .
Najprawdopodobniej pils (te same parametry ) lany w inne opakowania . Było tylko w alu więc nie kupiłem .
W Plusie nowe piwo w butelce starego typu, ale nie pobierają kaucji i nie przyjmują spowrotem.
Nazywa się Goldbrau, kosztuje 1,25. Zaraz je wypije i opisze w piwo konkretnie.
www.plhaft.prv.plPiwo to to co powoduje radość w moim życiu, napędza mnie do działania i jest moją motywacją. Jedynie kobiety są lepsze od niego :DD
Grafen Walder Strong robione dla Lidla przez Dojlidy. Test tego piwa jutro.
A propos Lidla jest w nim ponoć szeroka gama piw, muszę się tam wybrać i wziąć że sobą sporo gotówki
Niespełna 15 kilometrów od Prostějova leży wioska Pteni i właśnie tam oficjalnie, od lutego tego roku Radek Špicera otwiera kolejny przydomowy browarek.
Jadąc tam w ciemno, na wiele nie liczyliśmy, ale mieliśmy przysłowiowy rzut beretem od browaru Castellum, więc czemu nie spróbować....
Cześć,
dawno nie warzyłem jednak planuję coś upichcić. Powoli się przygotowując znowu wróciłem do tematu który mnie nurtuje od dłuższego czasu. Mianowicie czystość butelek do których rozlewane jest piwo. Mianowicie chyba jak każdy piwowar korzystam powtórnie z butelek z piw które...
Comment