Informuję, że do Łodzi zostało dostarczone wyposażenie browaru.
Bierhalle "Manufaktura" Łodź - teraźniejszość
Collapse
X
-
Bierhalle "Manufaktura" Łodź - teraźniejszość
Jesteś zainteresowany browarem restauracyjnym napisz do mnie. Znam to od podszewki.
www.twojmalybrowar.plTagi: brak
-
-
Rzeczywiście, odwiedzając Manufakturę zawsze skwapliwie zaglądam, co tam się w "Bierhallowym rogu" dzieje i ostatnio nawet zauważyłem jakąś miłą dla oka krzątaninę
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KrzysztofInformuję, że do Łodzi zostało dostarczone wyposażenie browaru.
Zbliża się sezon na koźlaki.....
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika DreamerRzeczywiście, odwiedzając Manufakturę zawsze skwapliwie zaglądam, co tam się w "Bierhallowym rogu" dzieje i ostatnio nawet zauważyłem jakąś miłą dla oka krzątaninę
Czy to oznacza, że spragnieni Łodziacy jeszcze w tym roku napiją się łódzko-bierhallowego piwa?
Zbliża się sezon na koźlaki.....
Starym zwyczajem terminu kiedy będziemy się mogli napić piwa w tym wypadku w Bierhalle "Manufaktura" nie podam. Najpierw instalację i papiery, później gotowanie a następnie degustacja.Jesteś zainteresowany browarem restauracyjnym napisz do mnie. Znam to od podszewki.
www.twojmalybrowar.pl
Comment
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KrzysztofNie sądzę żeby Koźlak miał zawitać do Łodzi w tym roku. On potrzebuje długiego leżakowania... Oczywiście sprawy nie przesądzam.Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KrzysztofNie sądzę żeby Koźlak miał zawitać do Łodzi w tym roku. On potrzebuje długiego leżakowania... Oczywiście sprawy nie przesądzam.
Pozdrawiam
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wielki_BNo właśnie, jak rozumieć należy "długie leżakowanie" w browarze restauracyjnym? - Czy nalezy założyc proste równanie: ilość stopni Plato=ilości tygodni leżakowania?
Pozdrawiam
W Warszawie piwa leżakują w przypadku pilsa powyżej 5-6 tygodni.Jesteś zainteresowany browarem restauracyjnym napisz do mnie. Znam to od podszewki.
www.twojmalybrowar.pl
Comment
-
-
Czy jeszcze w tym roku możemy spodziewać się otwarcia Bierhalle w Łodzi?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernackaCzy jeszcze w tym roku możemy spodziewać się otwarcia Bierhalle w Łodzi?Jesteś zainteresowany browarem restauracyjnym napisz do mnie. Znam to od podszewki.
www.twojmalybrowar.pl
Comment
-
-
będąc dziś w manufakturze usłyszałem z głośników że Bierhalle rusza w listopadzie
Comment
-
-
-
Informuję Was, że w Browarze Bierhalle "Manufaktura" rozpoczął się proces produkcji piwa.Jesteś zainteresowany browarem restauracyjnym napisz do mnie. Znam to od podszewki.
www.twojmalybrowar.pl
Comment
-
-
Comment
-
Comment